Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilnie poszukiwana osoba!

hazar321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z góry przepraszam jeżeli napisałem w złym dziale(proszę o przeniesienie).Poszukuje osoby, która ogarnia mniej więcej serwery CS 1.6 co mam na myśli:

-Dobra znajomość AMXX(Skala niżej)

-Zarządzanie FTP co się z tym wiąże wgrywanie pluginów/map/ustawianie cvarów.

-Konfiguracja serwera CS 1.6

-Edycja pluginów(mile widziane)

-Pisanie własnych pluginów(mile widziane)

SKALA AMXX 1-10

1/10 - Nie wiesz co to AMX. Nie masz szans na admina.
2/10 - Wiesz mniej więcej co to amxx, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi
3/10 - Orientujesz się w amxmodmenu
4/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu/amxbanmenu oraz amxkickmenu
5/10 - Sprawnie korzystasz z amxmodmenu oraz znasz kilka podstawowych komend
6/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend
7/10 - Znasz amxmodenu oraz dużo komend dodatkowych. Umiesz zmieniać ustawienia serwera za pomocą konsoli.
8/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy.Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.
9/10 - umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie w edycji pluginów.
10/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo
dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj.
wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia
serwera oraz wgrywać różne mapy modele(Edycja/Pisanie pluginów) itp.

Można ze mną skontaktować się tylko i wyłącznie na forum PW bądź gadu-gadu: 9475901.
Zanim do mnie napiszesz przeczytaj uważnie co napisałem, nie odpisuje na wiadomości typu "EJ".
W wiadomości wysłanej do mnie przedstaw się krótko oraz podaj w jakiej skali ogarniasz AMXX :)
Szczegółowe informacje, dlaczego szukam takiej osoby podam po tym jak przetestuję osoby spełniające wymagania.

Pozdrawiam,
hazar321 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...