Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLACZEGO ZAWSZE JA

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest pare na to sposobów staraj się przemówić graczom do rozsądku np XXX take mid pls if you can or let line to XXX.Można też zaoferować swoją linie np oddać topa i iść na supporta ale NIGDY nie wyzywać od reportów bo to tylko pogorszy grę -_-.Jeśli nie są to twoje serie a nie ma już ratunku wyjdź z gry bo szkoda przegranego rankeda ;D

Opublikowano

Na to nie ma rady, albo dobry team, albo totalne zera. 

Lecz tak jak ja to promuje

Ze wszystkiego da się wyjść i wszystkie gry się da carrować (powiedzmy, że wszystkie, 2vs5 da sie jeszcze wygrać, ale 1vs5 już nie. full team lossers tylko nie ty :).)

Opublikowano

Pewnie był loss prevented dla enemy, kiedy tak jest ty dostajesz małą ilość pktów

aaa haa ? Ok dzięki kolego nie wiedziałem tego :) Tip przyda się.

Dzisiaj. Talon z nickiem xxxPL. w pokoju "fuck twoja matka szmato" ja pierdole czasami mam ochotę wyjść i nie wracać. Oni chyba częściej jebali moją mame niż mój ojciec ;_; xxaxaxaxa

Opublikowano

Podam wam recepte na win streak , jeżeli widzicie w teamie że macie Idiotów debili trol picki i odrazu wychodzcie z lobby a jezeli ktos zrobi tak a trafil wam sie super team to radze z 5-10 minut poczekać i znowu rankedy odpalic i szukac, często pomaga i mam duży win streak teraz :)

Ale i tak jesteś w silverze

@topic

Większość tak ma. Kwestia farta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...