Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLACZEGO ZAWSZE JA

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam do was pytanie

Czy jak trafia wam się czasami takie zajebiste lobby:

1: Mid

2: Supp

3: ADc

4.Jungle

5.Top  (przykładowo)

wszyscy są dla siebie mili

omawiają taktykę

TO JEB KURWA KTOŚ Z PRZECIWNIKÓW WYCHODZI

CZEKASZ, DOBIERA PONOWNIE

A TU NIESPODZIANKA!

SAME TROLLE

1: Mid

2: i mid noob

3: sry pick order

1: ok i troll

2: Report

....

Dlaczego?

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Specjalista
Opublikowano

Ostatnio jest przejebane nwm co Rito robi ale to są jaja z 8gier 7 miałem trolli albo miałem 2-2-1, albo nidale 1/19 albo teemo trollpick 5/17, afk, flame oraz wielkie gówno :)
Silver <3

Opublikowano

@2UP

Co ma do tego Rito? To jest społeczność graczy LoLa i nic na to nie poradzisz, że taka jest.

@top

Też mi się tak zdarza, ale bywa też, że wrzuca do gry z trollami, ktoś wychodzi i wrzuca do gry z normalnymi ludźmi, więc to działa w dwie strony :)

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Jak cie to pocieszy, to też przejebałem przed chwilą serię, przez pierdolonego, zajebanego w dupę przez jebanego ojca trola. Jak szukasz gry, w której liczy się skill, to nie jest to LOL. Fart 90%, skill 10%, i chuj.

Opublikowano

Dlatego w tej grze powinni wyeliminować chat pisemny, a dodać głosowy, lub dodać więcej pingów informacyjnych

Opublikowano

@up

Dzień w którym dodali by czat głosowy do tej gry byłby jej końcem. A tak na serio to jest ten cały CV a kożysta z niego 10 graczy, nawet jak by wprawadzili wbudowany czat głosowy do lol'a to pewnie i tak każdy mutował by 90% osób.A co do pingów to jest ich wystarczająco, tylko szkoda że wiele ludzi nie zwraca na nie uwagi i jak np. pinguje że przeciwnik zniknął a po chwili zabija kogoś na innej lini to piszą "noob no ss report".

@topic

Nie rozumiem po co piszesz o takich rzeczach, płakanie na forum nic nie da, trolle były, są i będą. Najważniejsze to nie denerwować się, np. jak jesteś first pickiem i idziesz na mida a jakiś last pick też na niego chce iść to nie pisz "report", "noob" itp. tylko poproś go żeby poszedł na to co zostało i jak uda ci się go przekonać napisz "ty", pamiętaj nie dokarmiaj trolli ;-)

76561198053546969.png

Specjalista
Opublikowano

@2UP

Co ma do tego Rito? To jest społeczność graczy LoLa i nic na to nie poradzisz, że taka jest.

@top"nidal

Też mi się tak zdarza, ale bywa też, że wrzuca do gry z trollami, ktoś wychodzi i wrzuca do gry z normalnymi ludźmi, więc to działa w dwie strony :)

Rito ma to do tego że nie reaguje na nic, nidale co gre ma staty 1/15 2/16 itp. i piszą ci że od tego są reporty które dają 0 (ta "nidale" nie ma bana do dzis i trolluje dalej)

Dlatego w tej grze powinni wyeliminować chat pisemny, a dodać głosowy, lub dodać więcej pingów informacyjnych

Głosowy? Jakaś gra ma chat głosowy to zawsze znajdzie się typ co odprawia egzoryzmy na włączonym mikro ;_;

Opublikowano

EUNE robi się potologią. Wczoraj mialem promotion do platyny, dzisiaj gold 1 0 pkt... az zal grac i sie wkurwiac... Chyba sprzedaje konto w pizdu... Zeby od 2011 roku nie wbic sie nawet do platyny? Smiech na sali.

Opublikowano

Co zrobisz? Nicz nie zrobisz.

Czuje bol dupy

1r9qiyb4.vichan.jpg

To nie forum do wyzalania sie, masz pecha i tyle.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja już się przyzwyczaiłem i przeważnie w silverze bywało tak, że miałem np. 6 win streak później 6 loose streak i tak w koło macieju, ale w końcu się trochę wybiłem. Obecnie odpuściłem sobie rankedy na kilka dni i grałem drafty, tam to jest zajebista atmosfera, 0 troll pickow, mili ludzie a i czasem diamenty dobiera to można się poduczyć - polecam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też tak mam xD

Dlatego wolę chwilę poczekać przed następnym lobby.

Opublikowano

Ja wygrałem 8 na 10 gier..

i nagle zacząłem trafiać na nieogarów, focus tank, feed itd..

szkoda gadać ^^

Wcześniej też miałem w teamie feederów ;) ale byli to tacy gracze którzy wiedzieli kogo focusować.. lub grali bardziej defa..

a teraz to nawet tego nie potrafią..

Nic nie zrobisz ;).

O nie.. tylko nie głosowy czat.. ktoś ma nasrane nieźle że to napisał..

za dużo dzieciarni w lolu.. darli by się do tego mikro, podniecali tak jakby mieli "orgazm".. i obrażali każdego który by coś powiedział w ich stronę :).

w Polsce ludzie myślą że są bezkarni w sieci.. dlatego by tak było..

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

jak to jest bronz/silver/gold to czego oczekujesz, przeciez to jedno i to samo gowno pelne polaków, zwlaszcza na EUNE

Opublikowano

Też tak mam. Ostatnio wchodze na nowy tryb :

Jest team 4 osoby, jeden bedzie losowo.

Zaczynamy szukać gry..... Znalazło po 10 minutach. Wchodzimy do lobby i co pacze ? Wszyscy mili, uprzejmi, kultura nienaganna i 3 sek przed zaczęciem JEBS gre wyjebało bo jeden posraniec nie wybrał champa i znowu 10 minut czekania..... potem każdy wybrał innego i znowu JEBS od nowa.... już nie znalazło gry i takim chujem do dzisiaj nie zagrałem jeszcze w nowy tryb. Ja pierdole co za ludzkość........

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Podam wam recepte na win streak , jeżeli widzicie w teamie że macie Idiotów debili trol picki i odrazu wychodzcie z lobby a jezeli ktos zrobi tak a trafil wam sie super team to radze z 5-10 minut poczekać i znowu rankedy odpalic i szukac, często pomaga i mam duży win streak teraz :)

Opublikowano

No popatrz :D

Mi w brązie się tak nie trafia :D

Tylko wbije koleś kłóci się że jungle idzie, dobra niech idzie.

Potem zrobi 0/5 i ani razu nie pomoże :D

Opublikowano

Stary weź. To jeszcze nic. Wygrałem 5gier z rzędu + seria. W seri 2lose. Wygrałem gre patrze a tu dostałem 11pkt LOOOOOL ? Po 2grach tak z dupy 11pkt... WHHAAAT. Chyba coś im się jebie bo nie możliwe jest, że po jednym lose czy po dwóch z 20/21pkt dostaje 11pkt.. 

Opublikowano

Od kiedy pamiętam tak było jest i niestety będzie ;c Smutne i to największy minus LoL-a... Toksyczni gracze.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Stary weź. To jeszcze nic. Wygrałem 5gier z rzędu + seria. W seri 2lose. Wygrałem gre patrze a tu dostałem 11pkt LOOOOOL ? Po 2grach tak z dupy 11pkt... WHHAAAT. Chyba coś im się jebie bo nie możliwe jest, że po jednym lose czy po dwóch z 20/21pkt dostaje 11pkt.. 

Pewnie był loss prevented dla enemy, kiedy tak jest ty dostajesz małą ilość pktów

Pomocnik
Opublikowano

Ja nawiecej mialem 21 przegranych gier, takze nie tylko Ty.

To jest wlasnie plat-beton, z tego sie nie ruszysz bez duo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...