Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena konta origin

NewKinect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym sprzedać konto origin, więc chciałbym Was drodzy użytkownicy prosić o wycenę konta:)

Na origin'ie posiadam takie gry:

- Battlefield 3 + Premium

- Battlefield 4

- Need For Speed World (darmowa lecz posiadam na nim pojazdy: Lamborghini Murcielago lp640 oraz Pagani Zonda (dobre części))

- FIFA 14

- FIFA 12

Reszta których nie wymienie to oczywiście darmowe bez żadnego wkładu finansowego:)

Z gory dzieki i pozdrawiam:)

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

0 Zl... To Kupie... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

30zł max

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że bf3 właściwie można dostać za darmo w wielu miejscach, nowy klucz bf4 jest warty ok. 20-30zl. Fifa 14 nowka to jakies 70zl, fifa 12 to grosze, a NFS darmowy.

Myślę, że za 5 dyszek pójdzie.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że bf3 właściwie można dostać za darmo w wielu miejscach, nowy klucz bf4 jest warty ok. 20-30zl. Fifa 14 nowka to jakies 70zl, fifa 12 to grosze, a NFS darmowy.

Myślę, że za 5 dyszek pójdzie.

Ale Premium do BF'a 3 już nie jest darmowy:) BF4 20 zł ? W empiku dalej sie trzyma po około 100 zł a klucz zakupić można u zaufanego dostawcy po 69,90 zł. FIFA 14 klucz u zaufanego to 90 zł. A na NFS'a przepiłem 60 zł :)

Znam ceny gier (możecie sie nawet pytać dlaczego nie wycenie sam: a to dlatego bo nie mam wyczucia ceny) więc moge wam podać za ile kupiłem i kiedy:

BF4 - kupiony i aktywowany 11.13 - 6 dni po premierze. Kupiony za bodajże 150 zł

BF3 - kupiony i aktywowany 10.13 - Za około 50 zł + premium 89 zł

FIFA 14 - kupiony i aktywowany 11.13 - Za ponad 100 zł

Reszty wymieniać nie będę bo sensu nie ma

Opublikowano

Po 1. Allegro

Po 2. kogo obchodzi czy kupiłeś to po premierze czy na promocji

Po 3. konto zawsze jest warte kilka razy mniej niż same gry

Po 4. Origin to najbardziej syfiasta platforma, a jak ktoś chcę pograć w BF4 to kupuje kradzione

konta po 5zł na allegro i sie cieszy grą

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Po 1. Allegro

Po 2. kogo obchodzi czy kupiłeś to po premierze czy na promocji

Po 3. konto zawsze jest warte kilka razy mniej niż same gry

Po 4. Origin to najbardziej syfiasta platforma, a jak ktoś chcę pograć w BF4 to kupuje kradzione

konta po 5zł na allegro i sie cieszy grą

Po 1. To sobie sprawdź 

Po 2. Niektórych może to obchodzić

Po 3. Na pewno nie klika razy

Po 4. Osobiście uważam, że wszystkie platformy są do d*py bo zamiast kupić grę, wpisać klucz, zainstalować i grać to trzeba je włączać przez jakieś diabelskie programy czyli origin, steam:)

Opublikowano

Ale Premium do BF'a 3 już nie jest darmowy:) BF4 20 zł ? W empiku dalej sie trzyma po około 100 zł a klucz zakupić można u zaufanego dostawcy po 69,90 zł. FIFA 14 klucz u zaufanego to 90 zł. A na NFS'a przepiłem 60 zł :)

Znam ceny gier (możecie sie nawet pytać dlaczego nie wycenie sam: a to dlatego bo nie mam wyczucia ceny) więc moge wam podać za ile kupiłem i kiedy:

BF4 - kupiony i aktywowany 11.13 - 6 dni po premierze. Kupiony za bodajże 150 zł

BF3 - kupiony i aktywowany 10.13 - Za około 50 zł + premium 89 zł

FIFA 14 - kupiony i aktywowany 11.13 - Za ponad 100 zł

Reszty wymieniać nie będę bo sensu nie ma

nikogo nie obchodzi, ze kupiles to w premiere czy nie, teraz sa takie ceny i musisz sie dostosowac, jezeli w ogole chcesz cos zyskać. I pogódź się z tym, ze przypisujac gre do konta tracisz jakieś 50% jej wartosci. Co innego jakbys sprzedawal klucze. BF3 teraz nikt nie kupi, kazdy kto mial kupic kupil, a ci co nie kupili zdobyli z roznych promocji. BF4 tak jak mowilem na allegro mozna znalezc po 35zl. Fifa 14 wlasciwie jest tu tylko wartosciowa.

Tutaj masz przyklad tego, ze malo kto sie w ogole interesuje kupnem kont, dlatego ludzie znizaja cene, by w ogole cos sprzedac.

http://allegro.pl/konto-origin-i4307182393.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...