Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] System prezentów i edytowany client - Snoe

Ti'o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozna chociaz wiedziec jaki bedzie to typ serwera? 

Pewnie, ciężko określić z powodu prostego. Niektóre rzeczy będą dostępne łatwo jak bojowiec czy pelerynki itd. Ale z niektórymi przedmiotami czy expem trzeba trochę się wysilic. 

Medium

Opublikowano

Interface nawet ładny, a o prezentach się wypowiadać nie bede bo jest z metin2dev, nawet ikonka ta sama.

Dziękujemy za opinię ale jak pisaliśmy wcześniej, system prezentów owszem jest z Metin2Dev lecz został on edytowany przez naszego technika. 

Miłego dnia!

Opublikowano

Zarówno jak i nowy system jak i nowości w logowaniu nie zastąpią tego co gracz lubi najbardziej... dungeonów.

Praca bardzo ładna, w niewielkim stopniu nawiązująca do Metina.

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Opublikowano

Zarówno jak i nowy system jak i nowości w logowaniu nie zastąpią tego co gracz lubi najbardziej... dungeonów.

Praca bardzo ładna, w niewielkim stopniu nawiązująca do Metina.

Dungenonów mamy dużo na każdy przedział LvL więc o nudzie nie ma mowy !

Opublikowano

A mi się nie podoba grafika jak i cały pomysł żeby wprowadzić akwariowy klimat do metina, jak dla mnie wygląda to tak jakby było zrobione na siłę z jakiegoś layouta czy innego materiału który nigdzie indziej nie znalazł zastosowania (podkreślam że to tak wygląda dla mnie, nie zaznaczam że tak musi być.

No i myślę że należy dodać iż grafika od strony technicznej i kompozycji totalnie ssie, wystarczy przyjrzeć się jak bardzo do siebie nie pasują te liście niczym winogron (chyba miały tu robić za glony czy coś tego rodzaju), czy też biały łańcuch który zdaje się być nieudolnie "zawiązany" wokół miecza, wygląda to jak przygumkowany brush na 100% twardości.

0VPaRnd.png

Opublikowano

A mi się nie podoba grafika jak i cały pomysł żeby wprowadzić akwariowy klimat do metina, jak dla mnie wygląda to tak jakby było zrobione na siłę z jakiegoś layouta czy innego materiału który nigdzie indziej nie znalazł zastosowania (podkreślam że to tak wygląda dla mnie, nie zaznaczam że tak musi być.

No i myślę że należy dodać iż grafika od strony technicznej i kompozycji totalnie ssie, wystarczy przyjrzeć się jak bardzo do siebie nie pasują te liście niczym winogron (chyba miały tu robić za glony czy coś tego rodzaju), czy też biały łańcuch który zdaje się być nieudolnie "zawiązany" wokół miecza, wygląda to jak przygumkowany brush na 100% twardości.

Dziękuje za subiektywną opinię, dla sprostowania nie zostało to zrobione z niepotrzebnego Layouta :)

Opublikowano

Zmiencie te chujowe zbroje proszę was !! :)

Jest tyle fajnych zbroi a wy wybieracie najchujowsze z chujowszych.

Tych zbroi nie ma na serwerze, sa tylko w logwaniu
Opublikowano

Tych zbroi nie ma na serwerze, sa tylko w logwaniu

To jaki sens ma dodanie ich do interfacu ?

Tak samo możecie dodać czołgi do okna wyboru postaci.

zn3v.png

Administrator główny Deila.eu, Anzelm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...