Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są jeszcze jakieś sposoby na grzyby ?

Z4raki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do Was pytanie. Są jeszcze jakieś działające sposoby na grzyby ? Wiem, że kiedyś na zmianie IP przez Aola sporo można było wyciągnąć dziennie, a teraz o wiele mniej. Są jakieś inne ? Ta ankieta co jest za 3 grzyby czasem się uda trafić, ale nie nazwałbym tego stałym sposobem, bo zależy od szczęścia. Znacie coś ?

Opublikowano

Teraz jest program działający na podobnej zasadzie co Aol, dodatek do Mozilli Xforwarder For Header. Też zmienia Ip i masz video, ankiety

:)

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą strone dogry.pl to co polecasz tam robić żeby dostawać pkt?

Odpowiadać na pytania, robić zadania w grach.

Opublikowano

Postawiłem jakiś magazyn w Ikariam i ustawiłem warte na 1h w Shakesie. Po jakim czasie dostanę pkt?

Moge robic ciagle to samo np. budowac ten magazyn i pkt dostane za kazdym razem?

Opublikowano

Na przyznanie punktów z zadania w grze mają z tego co wiem 48h.

Btw. do sfgame nie ma żadnego zadania, nie dostaniesz punktów za warte :lol: Jeżeli nie rozumiesz czegoś to łap link http://dogry.pl/pomoc tu masz wszystko opisane.

Opublikowano

Jest zadanie ;p Jak masz tą liste z grami i na samej górze jest War Thunder czy jakoś tak to na samym dole jest shakes i za wartę na 1h jest 70pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...