Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hau, autorskie pluginy ? Nie sądzę to tylko halucynacje właściciela. Jak ten debil tak może myśleć...

DAUN !

Też uważam, że nie są to autorskie pluginy tylko z neta.

Ale właściciel wszystkim wmawia, że pluginy są ich.

W ogóle uważam, że słaby serwer i nie opłaca się na nim grac ;d

Opublikowano

Też uważam, że nie są to autorskie pluginy tylko z neta.

Ale właściciel wszystkim wmawia, że pluginy są ich.

W ogóle uważam, że słaby serwer i nie opłaca się na nim grac ;d

Właściciel wmawia? O kim mówisz ? I jak możesz podaj swój nick.

Opublikowano

Serwer to dno, masakra. Administracja porażka. Byłem helperem wyleciałem, nie wiadomo za co. Gracz się pyta o podstawe komende, admin sobie biega i nei odpowiada. W dupie macie serwer. I tak samo zależy wam na hajsie nie na graczach.. Dajecie unbany cheaterom.. bo cheater powiedzial, ze kupi VIPA.  Prosilem o wgranie  pluginy na sprawdzenie aury, tez nie, bo co ? bo nic .NIE POLECAM

Opublikowano

Serwer to dno, masakra. Administracja porażka. Byłem helperem wyleciałem, nie wiadomo za co. Gracz się pyta o podstawe komende, admin sobie biega i nei odpowiada. W dupie macie serwer. I tak samo zależy wam na hajsie nie na graczach.. Dajecie unbany cheaterom.. Prosilem wgranie o pluginy na sprawdzenie aury, tez nie, bo co ? bo nic .NIE POLECAM

Zostałeś wyrzucony za zbanowanie z powodem "zbindowany sprint" Serwer dla hajsu? Cala kasa z vipów idzie na maszyne i nic z tego nie zarabiamy ;), Unbanów cheaterą nie dajemy.

PS.Dodaliśmy 2 nowych helperow ! Zapraszamy do gry!

Opublikowano

@AdrianWojtas idiotyzm, nikogo nie zbanowalem. serwer to dno i tak nie polecam moja opinia 

Serwer to dno, masakra. Administracja porażka. Byłem helperem wyleciałem, nie wiadomo za co. Gracz się pyta o podstawe komende, admin sobie biega i nei odpowiada. W dupie macie serwer. I tak samo zależy wam na hajsie nie na graczach.. Dajecie unbany cheaterom.. bo cheater powiedzial, ze kupi VIPA.  Prosilem o wgranie  pluginy na sprawdzenie aury, tez nie, bo co ? bo nic .NIE POLECAM

Opublikowano

Ten serwer tak samo jak autor tej reklamy to jakieś kiddo, które oszukuje autorskimi pluginami... są autorskie, lecz to "autorstwo" jest przypisane w przypadku eastStone do @_c0nst (czy jak mu tam... ale pluginy ma fajne. :DD) Pozdrawiam ten serwer, długo nie pobędzie... Myślę, że taki serwer to ma takie zabezpieczenia co komendą "ping" w konsolce windowsa można spokojnie zlagować. xD

3/10.

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...