Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Udostępnić plugin na Gildie?

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Udostępnić plugin na gildie?

• Tak
      82
    • Nie
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ja ci to mogę udowodnić, jak to się działo 5 miesięcy temu. Po prostu twoja własna duma nie dopuszcza do ciebie tego, że istnieje wiele lepszych od ciebie osób, i że twoje zachowanie jest poniżej ogólnego poziomu tego forum. Jak masz choć trochę oleju w tej pustej pale, to powinieneś się wreszcie przyznać do tego, co napisałeś a nie bawić się tu kur*a w kotka i myszkę.

A ty ciągle dążysz do tego, żeby było na twoim.

Juz napisałem, że twoja opinia mi koło chu*a lata, wiec.

Jak nie masz jakiś dowodów to lepiej nie pisz a nie w chuja lecisz .

Opublikowano

Ile razy mam ci tępy gimbie powtarzać, że jedyna osoba jaka tu z ludźmi leci w chuja to ty!

Dlaczego?

Wystawiasz ssy czegoś, co nie jest twoje. Oczekujesz likeów za coś, czego nei wystawiłeś, i za coś, co nie jest twoje.

Zamiast normalnie jak człowiek wystawić plugin na gildie, to patyczkujesz się z ludźmi i zbierasz like a pluginu i tak założe się że nie wystawisz.

Gimbie, haha. No prędzej ty.

Juz tb napisałem,że z tb nie pisze bo mnie za pedofilie pozwą :D

Opublikowano

Czy mógłbyś podesłać kawałek kodu na gildię, albo powiedzieć czym zrobisz kolory tagów dla graczy? Tak tylko chcę sprawdzić czy masz jakieś pojęcie o javie, pozdrawiam MarcinPSP. :)

Opublikowano

Czy mógłbyś podesłać kawałek kodu na gildię, albo powiedzieć czym zrobisz kolory tagów dla graczy? Tak tylko chcę sprawdzić czy masz jakieś pojęcie o javie, pozdrawiam MarcinPSP. :)

a masz liste gildii

public class ListaCMD extends BukkitRunnable
{
    private final String[] args;    
    // ukryte
    private final Guild plugin;

public ListaCMD(final String[] args, final CommandSender sender, final Guild plugin) {
        super();
    // ukryte
        this.sender = sender;
        this.plugin = plugin;
    }

public void run() {
        int startIndex;
    // ukryte
        int currentPage;
        if (this.args.length == 2) {
            startIndex = (Integer.parseInt(this.args[1]) - 1) * 15;
            endIndex = Integer.parseInt(this.args[1])    // ukryte;
    // ukryte
            if (startIndex > this.plugin.DGildie.gildie.size()) {
                this.sender.sendMessage(ChatColor.RED + "Podales za duza liczbe!");
                return;
            }
            if (currentPage <= 0) {
                this.sender.sendMessage(ChatColor.RED + "Podales nieprawidlowa liczbe!");
                return;
            }
        }
        else {
            currentPage = 1;
            startIndex = 0;
    // ukryte
        }
    // ukryte
        listaGildii.append(ChatColor.DARK_GRAY).append("╠        ").append(ChatColor.RESET).append(ChatColor.DARK_GREEN).append("Lista gildii:             (strona ").append(currentPage).append("/").append((this.plugin.DGildie.    // ukryte.size() + 15) / 15).append(")");
        for (int i = startIndex; i <= endIndex && i <     // ukryte(); ++i) {
    // ukryte
            listaGildii.append("\n" + ChatColor.DARK_GRAY + "╠   " + ChatColor.RED + (i + 1) + ". " +     // ukryte + "[" + ChatColor.GREEN + gildia.getskrot() + ChatColor.GOLD + "] " + ChatColor.DARK_GREEN + gildia.getCalaNazwa());

}
        sender.sendMessage(ChatColor.DARK_GRAY + "╔═══════════════════════╗");
    // ukryte
        sender.sendMessage(ChatColor.DARK_GRAY + "╚═══════════════════════╝");
    }
}

Tam gdzie pisze           // ukryte  to zakryłem kod, żeby nikt teraz nie skopiował .

Jak to żeczywiście ty to nie bedziesz miał problemu z odgadnięciem co  jest w miejscu "    // ukryte"

Opublikowano

Aha, plugin bedzie zabezpieczony przed dekompilacją...

Żeby nikt sie nie podszywał pod autora...

###

Dowiecie sie o co chodzi z tym zabezpieczeniem  jutro.

####

Opublikowano

###

####

Na chwile obecną ty podszywasz się pod autora :)

@down Jak on nawet podstaw javy nie umie...

Opublikowano

nie, Zeby nie było tak jak z gildiami xcr zostały one udostępnione i potem masa pseudo "autorskich pluginów" na gildie sie zrobiło.

Opublikowano

Co ty na to żebyś dodał funkcje /g oplac. Czyli tak jak na MCHC SKKF jak nie zaplacisz za gildie iles tam itemów to się usunie za tydzieć lub do ustawienia w konfigu :D. Czy jest w tym pluginie funkcja płacenia itemami za założenie gildi, za powiekszenie oraz za przkazanie lidera moim zdaniem powinnieneś dodać jeszcze, że za wyrzucenie członków gildi też się płaci żeby nie było oszustw typu... Przyjmuje kogos do gildi wyrzucam i zabijam wiesz o co chodzi. Mam ostanie pytanie czy plugin będzie potrzebował bazy danych mysql bo zabardzo nie wiem jak się z nią połączyć. POZDRAWIAM oraz przepraszam za orto <3:D

Opublikowano

a masz liste gildii

public class ListaCMD extends BukkitRunnable
{
    private final String[] args;    
    // ukryte
    private final Guild plugin;

public ListaCMD(final String[] args, final CommandSender sender, final Guild plugin) {
        super();
    // ukryte
        this.sender = sender;
        this.plugin = plugin;
    }

public void run() {
        int startIndex;
    // ukryte
        int currentPage;
        if (this.args.length == 2) {
            startIndex = (Integer.parseInt(this.args[1]) - 1) * 15;
            endIndex = Integer.parseInt(this.args[1])    // ukryte;
    // ukryte
            if (startIndex > this.plugin.DGildie.gildie.size()) {
                this.sender.sendMessage(ChatColor.RED + "Podales za duza liczbe!");
                return;
            }
            if (currentPage <= 0) {
                this.sender.sendMessage(ChatColor.RED + "Podales nieprawidlowa liczbe!");
                return;
            }
        }
        else {
            currentPage = 1;
            startIndex = 0;
    // ukryte
        }
    // ukryte
        listaGildii.append(ChatColor.DARK_GRAY).append("╠        ").append(ChatColor.RESET).append(ChatColor.DARK_GREEN).append("Lista gildii:             (strona ").append(currentPage).append("/").append((this.plugin.DGildie.    // ukryte.size() + 15) / 15).append(")");
        for (int i = startIndex; i <= endIndex && i <     // ukryte(); ++i) {
    // ukryte
            listaGildii.append("\n" + ChatColor.DARK_GRAY + "╠   " + ChatColor.RED + (i + 1) + ". " +     // ukryte + "[" + ChatColor.GREEN + gildia.getskrot() + ChatColor.GOLD + "] " + ChatColor.DARK_GREEN + gildia.getCalaNazwa());

}
        sender.sendMessage(ChatColor.DARK_GRAY + "╔═══════════════════════╗");
    // ukryte
        sender.sendMessage(ChatColor.DARK_GRAY + "╚═══════════════════════╝");
    }
}

Tam gdzie pisze           // ukryte  to zakryłem kod, żeby nikt teraz nie skopiował .

Jak to żeczywiście ty to nie bedziesz miał problemu z odgadnięciem co  jest w miejscu "    // ukryte"

skopiowac kod ? 

co ty tam mozesz ciekawego miec  ? pobieranie danych z mysql ?

zeby offtopu nie bylo

nie udostepniaj bo nikt nie chce pluginu od gimboprogramisty typu fush, avepenis albo jakies inne gowno

Opublikowano

Eh..

I czas naprawić sytuację.

@Autor

Jeżeli masz dowody, to je przedstaw.

Jeżeli nie masz, to nie obrażaj i nie przeklinaj, ponieważ przedstawia Cię to w gorszej sytuacji.

Ciekawe, zawsze wymigujesz się od dodania/zmienienia czegoś, a ostatecznie nie zauważyłem, abyś coś dodał...

Czyli wymigujesz się od sprawy, a teksty, które piszesz składają się w 50% z przekleństw, obraz i wszystkiego innego oprócz sedna sprawy.

Słuchaj, jeżeli chcesz, żeby sprawa się szybciej wyjaśniła (Kradzieży/plagiatu) wstaw tutaj screen przedstawiający nazwy paczek. W ten sposób dowiemy się, czy kłamiesz.

@Hejterzy

Widzę, że większość postów jest na temat oskarżania go o kradzież/plagiat.

Jeżeli wiecie, że tak, a nie inaczej postąpił autor to przedstawcie dowody na jego zbrodnie.

Mówicie, że to co udostępnił to byle co, ale popatrzcie, faktycznie mogło się tam coś znajdywać, czego on nie chciał pokazać.

Dziwi mnie to, że skoro znalazło się tutaj tylu "programistów" nikt nie poprosił o zrobienie i wstawienie tutaj zrzutu ekranu nazw paczek pluginu.

Jeżeli macie przeciw niemu jeszcze inne zarzuty, to każcie mu przedstawić dowody, a nie pisać "wypracowania" na temat jacy to jesteście mądrzy i umiecie wszystko. Dowody to podstawa w procesie sądowym i mówią za winą oskarżonego, więc niech przedstawi dowody. Proste..

@Reszta

Słuchajcie, wszyscy zainteresowani tym tematem (Oprócz Hejterów i Autora tematu).

Nie wtrącajcie się w sprawy, o których nawet nie macie pojęcia...

Głosujcie tylko w ankiecie, ale proszę, jeżeli nie wiecie czegoś to po co się wtrącacie?

Jeszcze sobie wyrobicie złą opinię na tym forum.

@ALL

Żeby "Autor tematu" nie wykorzystał nic przeciwko mnie.

Tak, potwierdzam. Wysłałem do niego wiadomość (Na MPC), czy mógłby mi udostępnić plugin.

Teraz żałuję tego co zrobiłem, ponieważ wysłałem to (Chyba wtedy), gdy jeszcze nikt nie pisał o plagiacie.

Aczkolwiek ciekawą rzeczą jest to, że jeszcze nie dostałem odpowiedzi..

PS: Znam się na Javie (Nie mówię, że mogę się uznawać za programistę pełnoprawnego) i widzę, że to co wstawił rzekomy "autor pluginu" to nic, więc nie dziwię się, że powstał taki hejt.

Co ty na to żebyś dodał funkcje /g oplac. Czyli tak jak na MCHC SKKF jak nie zaplacisz za gildie iles tam itemów to się usunie za tydzieć lub do ustawienia w konfigu :D. Czy jest w tym pluginie funkcja płacenia itemami za założenie gildi, za powiekszenie oraz za przkazanie lidera moim zdaniem powinnieneś dodać jeszcze, że za wyrzucenie członków gildi też się płaci żeby nie było oszustw typu... Przyjmuje kogos do gildi wyrzucam i zabijam wiesz o co chodzi. Mam ostanie pytanie czy plugin będzie potrzebował bazy danych mysql bo zabardzo nie wiem jak się z nią połączyć. POZDRAWIAM oraz przepraszam za orto <3:D

Może dodam...

Ale teraz bym musiał troche pozmieniać, za bardzo czasu nie mam.

Z tego co wiem, żeby dodać komendę i jej wykonanie nie trzeba nic zmieniać.. Jeżeli plugin jest gotowy, to tylko dodajesz potrzebne funkcje itd.

Więc, co ma dodawanie do zmieniania?

Nic..

To już znak, że kręcisz, a to następny znak, że warto Cię wyrzucić z tego forum.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

skopiowac kod ? 

co ty tam mozesz ciekawego miec  ? pobieranie danych z mysql ?

zeby offtopu nie bylo

nie udostepniaj bo nikt nie chce pluginu od gimboprogramisty typu fush, avepenis albo jakies inne gowno

gimboprogramisty, kurwa weś sie no ośmieszaj.

Dla twojej wiadomości to Gimnazjum juz dawno skończyłem.

Tym postem sie po prostu dzieciaku ośmieszyłeś,.,

i drogi "S0L1D3R" nie odpisuje na pw ponieważ mam wszystko za spamione..

Opublikowano

@Autor

Słuchaj, lepiej zachowaj kulturę wypowiedzi..

Obrażasz i tyle, a ja w poście wyżej (@UpUp) poprosiłem Cię, żebyś pokazał screena z nazwami paczek pluginu.

To wyjaśni całą sprawę.

Po twojej ortografii, interpunkcji, a w szczególności po kulturze z całą pewnością nie jesteś w szkole średniej - Nie obrażam Cię tutaj, tylko wątpię, żeby Cie przepuścili z Języka Polskiego..

A więc, pokaż mi/nam tego screena, a sprawa się wyjaśni..

Niech każda paczka pokazuje klasy, które zawiera.

Aż, tak "zaspamionej" skrzynki nie możesz mieć.

Nawet taki temat nie mógł Ci stworzyć takiego popularności na forum, a w dodatku jesteś tutaj mało znany, więc na pewno zobaczyłeś moją wiadomość - Teraz nie musisz mi na nią odpisywać.

A więc, pokaż mi/nam tego screena, a sprawa się wyjaśni..

Niech każda paczka pokazuje klasy, które zawiera.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

###

####

Nikt tego nie sciągnie bo mozesz dodać tam co chcesz, tyle w temacie, dziekuje dobranoc.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Tak Jak napisał @3up ze mozesz dodać tam co chcesz widzialem taki skrypty zabezpieczony i typ dał tam coś takiego jak KeyLogger i widzial dane itd więc jak masz to zabezpieczac to go nie udostępniaj a tym bardziej że to plugin to nawet może i serwa puścić w powietrze.

PZDR.

MLhIXmj.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...