Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do gier do 80zł

MrCh4nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje myszki do gier do max. 80zł.

Jakie polecacie do tej kwoty?

Uargumentowane odpowiedzi będą nagradzane.

Opublikowano
Od kilkunastu postów powtarzam, że Bloody V7 jest na Pixarcie albo V-Tracku - z automatu odpada.

A ja cały czas powtarzam, że co z tego ? Sensor jest precyzyjny, nie laguje, nie przeskakuje nagle w inne miejsce. Myszki są wygodne, ładne i mają fajne oprogramowanie. Na te Natec'i ludzie narzekają z powodu jakości wykonania albo że im padła mycha, w przypadku Bloody jest to tylko powtarzana gadka o sensorze, z tego co szukałem to niczym sensownym nie poparta.

Opublikowano

A co powiecie o Tracer Ghost? Widziałem w mediaexpercie tą myszkę (70zł) i powiem ,że mnie zaciekawiła. Sprawdziłem opinie na internecie i wg. mnie jest bardzo dobra. Dobrze leży w dłoni, sensor Avago, niby "tylko" 2000dpi i ladnie wygląda.

Co o niej sądzicie?

Warta kupna?

Opublikowano

Ja moge polecić "z własnej ręki" <xD>, że bloody v7 jest po prostu super, przesiadłem sie z jakiejs teskowej myszki na tą i jest cudownie, mam ją już dosyć czasu i moge powiedzieć,że jest bardzo tania jak na taki ful wypas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...