Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo kupiłem sobie nie dawno (3 dni temu) CS:GO . Grałem na francuskich mini-grach znudziło mi się więc postanowiłem iść na serwer DM i mam bana za nic cheatów nie używałem nic nie miałem. Co zrobić ,żeby dostać UB?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Bana na vac

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Bana na vac

Takie wałki to nie na forum, jesteś tchórzem który się boi przyznać co do gry na hackach, tyle w temacie, temat jest do zamknięcia na moje :)

@ down

Moja wypowiedź nie dotyczy się postu którego zacytowałem a nie tematu, więc:

1. Pomyśl logicznie.

2. Pisz.

3. Jeżeli dalej masz problemy --> spójrz na pkt 1.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Bana na vac

Więc użyłeś cheatów. Na unbana nie możesz liczyć.

Takie wałki to nie na forum, jesteś tchórzem który się boi przyznać co do gry na hackach, tyle w temacie, temat jest do zamknięcia na moje :)

Co Twoja zbędna wypowiedź miała wnieść do tematu?

Opublikowano

jeżeli twierdzisz że dostałeś bana "za nic" ( lecz bana się za nic nie dostaje) to zostaje Ci napisanie ticketa do supportu o rozpatrzenie sprawy :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

jeżeli twierdzisz że dostałeś bana "za nic" ( lecz bana się za nic nie dostaje) to zostaje Ci napisanie ticketa do supportu o rozpatrzenie sprawy :)

Dobra rada lecz i tak dostanie taką samą odpowiedź jak wszyscy czyli "zerowa polityka Valve co do banów".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...