Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer na raty

RaydomGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest jakaś strona gdzie można kupić dobry komputer na raty? (Nie chce jakiegoś gównianego media markt czy gotowce z allegro)

Daje like za pomoc

76561198035884547.png

Opublikowano

Wejdz na ForumPC. Oni ocenią Twój zestaw. Następnie złóż zamówienie na morele.net i złożenie zestawu masz tam za darmo. Jestem zadowolony z ich usług. Dostałem gry (watch_dogs) i wiele innych.

35304158024440663553.jpg

Opublikowano

Techplanet i Morele. Załóż temat w subforum "Kupno i modernizacja".

Wejdz na ForumPC. Oni ocenią Twój zestaw. Następnie złóż zamówienie na morele.net i złożenie zestawu masz tam za darmo. Jestem zadowolony z ich usług. Dostałem gry (watch_dogs) i wiele innych.

Ale czy na morele lub techplanet po złożeniu zestawu (mam takowy) mogę kupić wszystkie podzespoły na raty?

76561198035884547.png

Opublikowano

Ale czy na morele lub techplanet po złożeniu zestawu (mam takowy) mogę kupić wszystkie podzespoły na raty?

Tak. Wszadzasz je do koszyka po czym wybierasz, że na raty.

76561198061193691.png

Opublikowano

to że jest możliwość  na raty wiadomo ze niekoniecznie można kupić, trzeba najpierw spełnić warunki banku udzielającego pożyczki czyli bez zaświadczeń o zatrudnieniu czy dochodach nie ma co nawet myśleć o zakupach

zresztą czytać potrafisz sam się zorientuj co do wymagań ratalnych  ale jak to widać za ciebie kupią raczej rodzice więc to będzie ich problem załatwiać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...