Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie i co? TBD-Negros

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Chcę wrócić do PL'a (znowu).

Pytanie 1: który serwer będzie lepszy: TBD czy Negros (czy jak tam się nazywa ten serwer). Lepszy pod tym względem, że łatwiej eq ogarnę i kasę oraz ekipę na takie rzeczy jak np. bojowiec.

Pytanie 2: wiem, że najlepiej będzie wziąć sura wp-woj body ale myślę też o innych klasach. Zastanawiam się na Szamanem Smokiem, Ninją Daggerem i Wojem Body. Z tych klas wybierzcie mi taką, która będzie najbardziej zbalansowana-dobrze zarabiać będzie, tanie ku, tanie eq, dostępne eq (żeby nie musiał 10 dni szukać zbroi), dobra do ustawienia bota (każdego rodzaju). Zanim an to pytanie odpowiesz: wiem, że do dropu woj body, do ku ninja itd. Ale chodzi mi o bilans tych kryteriów (sura wp odpada).

Weźcie też pod uwagę fakt, że korzystam z kamer bota więc zostawienie postaci do dropienia, łowienia i expienia jest jak najbardziej oczywiste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...