Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polećcie mi serwer oraz profesję : )

kobuszek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam. Mam 2 pytania ^^

1.Który server jest najbardziej zaludniony (chodzi tutaj głównie o to żeby nie czekać 3h aż zbierze się grupa na instancje / Zenobia odpada )

2.Którą wybrać profesje (Sorcerer / Lancer) Fajnie jak by mi ktoś opisał plusy i minusy obydwu profesji 

Czekam na odpowiedź.

Opublikowano

1. Szukasz bardziej serwera PvP, czy PvE? a może bez różnicy? Jeśli miałbym wybierać PvP to bez wątpienia Killian (INT) - jest to chyba ogólnie najbardziej zaludniony serwer :D można by powiedzieć, że aż za bardzo xD

Co do serwera PvE to mój wybór padłby na Arcadia - sporo Polaków i polskich gildii, graczy ogólnie też nie mało.

_______________________________________________________________________________________________________

2. To już zależy od tego jak chcesz i jak lubisz grać :D i na jakim content'cie głównie chcesz się skupić ^^

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Zwykle wolę być z dala od obszaru zadawanych obrażeń i bić z daleka.Ale skoro Lancer to tank to chyba aż tak mi śmierć nie grozi na instancjach i w szybkim wbijaniu lvl`a.

Opublikowano

Zwykle wolę być z dala od obszaru zadawanych obrażeń i bić z daleka.Ale skoro Lancer to tank to chyba aż tak mi śmierć nie grozi na instancjach i w szybkim wbijaniu lvl`a.

Za to musisz pilnować aggro. Więc wcale tak łatwo Lancer'em i Priest'em na instancjach nie jest. Ale przynajmniej wytrzymała postać.

Bić z daleka - Archer, Sorcerer. Nie kusi Ciebie Reaper? :p

Serwer - Arcadia.

Opublikowano

Ja tam polecam Ci bez dwóch zdań Sorca skoro mówisz, że lubisz DMG z dystansu :D 

Sorc napierdala kosmos obrażenia, a do tego ma masę CC, a przy ogarnięciu na ostro, jest niczym god-like w PvP :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...