Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pracy na wakacje

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

Gdzie najlepiej iść do pracy na miesiąc tak by dorobić się chociaż 1 tys. Mieszkam w mieście i mam 19lat + prawo jazdy kat. B. Od jutra chcę szukać roboty już i chciałbym otrzymać jakieś propozycję gdzie bym mógł iść :P Na myśl przychodzą mi myjnie samochodowe - ręczne.

Roznoszenie ulotek, pola (truskawki, maliny itd.) odpadają.

Ciekawe propozycję - like

Głupie wypowiedzi - raport

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Truskawki. U mnie płacą od 2 do 4 zł za koszyk. Jak bylem pierwszy raz to uzbieralem tylko 5 koszykow, ale mysle, ze teraz uzbieralbym do 8 jakbym sie postaral. Gdybym tak chodzil codziennie przez tygodnie to coś by się uzbieralo, a przy okazji  bym się nawpierdalał truskawek ;)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Truskawki. U mnie płacą od 2 do 4 zł za koszyk. Jak bylem pierwszy raz to uzbieralem tylko 5 koszykow, ale mysle, ze teraz uzbieralbym do 8 jakbym sie postaral. Gdybym tak chodzil codziennie przez tygodnie to coś by się uzbieralo, a przy okazji  bym się nawpierdalał truskawek ;)

Pisałem, że truskawki, maliny itd. odpadają, ale dzięki za wypowiedź ;)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Kierowca w pizzeri bądź jakimś cateringu ?

Może jakaś pomoc na budowie ?

Pomoc na budowie też miałem na uwadze, ale to jako drugie :D

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Zbieranie - nie ? roznoszenie ulotek - nie ?

To może do biura idź, może cię przyjmą ....

@anty warn ;__; Pomagaj sąsiadom

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Możesz też iść do sklepu typu biedronka, real, lidl itd. jako osoba która będzie pakowała ludziom zakupy.

Jeśli potrafisz tworzyć strony www, możesz dodać ogłoszenie iż owe tworzysz zawsze dobre pieniądze są za stworzenie strony.

Możesz też kosić trawniki sąsiadom. Hmmm, chyba że załóż plantację marihunen i hajs z tego zajebisty :D

u6pv.jpg

Opublikowano

Możesz też iść do sklepu typu biedronka, real, lidl itd. jako osoba która będzie pakowała ludziom zakupy.

Jeśli potrafisz tworzyć strony www, możesz dodać ogłoszenie iż owe tworzysz zawsze dobre pieniądze są za stworzenie strony.

Możesz też kosić trawniki sąsiadom. Hmmm, chyba że załóż plantację marihunen i hajs z tego zajebisty :D

Jeśli chodzi o sklepy typu biedronka itd. też to miałem na uwadze, ale przy rozkładaniu towaru. Trawników raczej nie będę kosił :D

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Na Twoim miejscu wyjechałbym za granicę. Jesteś pełnoletni i wgl. Jakie masz wykształcenie? Po liceum czy technikum, a może zawodówka? Jeżeli tech. albo zaw. to szukaj pracy w zawodzie swoim. A jeżeli po liceum to dupa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...