Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][PROPOZYCJA] Plakietki za sms, opcja donate dla forum

odwal sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do dotacji za plakietkę sponsora to jestem na tak.

Również ogromne tak, jeżeli jest taka forma, to dotacja mogłaby się przydać, nie chodzi tu o jakiś przymus, po prostu jeżeli ktoś chce wspomóc forum to może oddać swój własny datek. :)

Opublikowano

Również ogromne tak, jeżeli jest taka forma, to dotacja mogłaby się przydać, nie chodzi tu o jakiś przymus, po prostu jeżeli ktoś chce wspomóc forum to może oddać swój własny datek. :)

Tylko tutaj kwestia, czy dotacja składająca się z tej samej 'nagrody' (czyt. plakietka sponsora), byłaby za to samo.

Dotacja za 1 zł = plakietka.

Dotacja za 50 zł = ta sama plakietka.

Dla przykładu: każdy by ją wykupił za złotówkę, połowa forum ma plakietką sponsora, a forum... zyskałoby trochę, ale nie byłoby to fair dla osoby, która nie wiedząc o tym, wydała 50 zł za to samo.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Plakietka Sponsor była kiedyś używana jak brakowało pieniędzy na utrzymanie forum, jeżeli teraz finanse są odpowiednie to nie ma sensu tego wprowadzać.

Jestem na nie.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Co do dotacji za plakietkę sponsora to jestem na tak.

Też jestem na tak, ale za jakiś sensowny hajs, bo będzie za dużo osób latać z tym.

Opublikowano

Też jestem na tak, ale za jakiś sensowny hajs, bo będzie za dużo osób latać z tym.

Ja też na TAK. Ale tak z 50zł przelewem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...