Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasę wybrać do PvP z dużym DPS?

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie która postać jest DPS'em . Szukam  takiej postaci co ma mało hp i dużo bije lub jest dobra w pvp co polecacie?
Oplaca sie kupic tera club na poczatek? jak nie popsuc sobie skilli?

xD

Opublikowano

Dobrą postacią do pvp jest sorcerer i archer jak umiesz trzymać przeciwników na odległość, "tera club" - to konto premium wiec zawsze sie opłaca kupić, co do "popsucia skilli" nie wiem o co ci chodzi ;d

Opublikowano

TERA Club zawsze warto kupić :D

DPS do PvP bez dwóch zdań Sorcerer ;)

Skill'i nie da się w TERZE popsuć ;) Poprostu je odbierasz na danym lvl, a potem w miarę możliwości rozwijasz glyph'ami - zawsze można wyjąć, włożyć - nic się nie popsuje :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Dzięki Hopasku i Mentorze
Gracie może na którymś serwerze TERY ? Chętnie dodałbym was do znajomych jeśli można.

Oglądałem parę gameplayów sorcerem i  szukam jeszcze jednego zamiennika .

Może być

Pvp - Pve 50/50 lub

Pve 100

xD

Opublikowano

Przejscie gry do f2p - miałem zbanowanego maila i coś z tym wszystkim się zjebało - ale gameshit(czyt. gameforge) to jeszcze pogorszył, gdy napisałem do supportu o zmiane maila podejrzewali mnie o coś i usuneli konto "ze względu na bezpieczeństwo"...

Opublikowano

Dobry polot, nie słyszałem jeszcze o takiej akcji :D i serio nic nie dało się z tym zrobić? =x

Ja tam przy przejściu z P2P na F2P nie miałem żadnych problemów na szczęście.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Miałem zbanowanego maila na interii, nawet do tej pory nie dowiedziałem sie za co, mimo rozmów telefonicznych z "ich supportem", a potem jeszcze gameshit to pogorszył - gdy chciałem zmienić maila mówili że musze wejść w link który wysłali z prośbą o zmiane hasła, a gdy odpisałem im ze ten mail jest zbanowany pisali że nie mogą z tym nic zrobić i usuneli konto ze względów bezpieczeństwa... Mam nadzieje że nie pogorszą Tery jak metina (w którego przestałem grać po dodaniu w IS waluty z gry i możliwości przeniesienia postaci na inny serwer).  Tak wgl. opłaca sie grać na Killianie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz wyszedł reaper i ma ma moc powiem Ci. Chwilę pograłam a tej klasie a już jestem zachwycona. To coś nowego, wbij głównej 40 i możesz śmigać na reaperka. :):)

hk4L7fR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...