Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki deck dla nowicjusza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam dopiero grać w Hearthstone'a i chcę się jakoś wybić, bo narazie mam same basic karty i jakoś słabo mi idzie. Podacie jakiś dobry basic deck na początek na dowolnie jaką postać, którą będzie mi się dość łatwo grało. Jak coś to już mam na wszystkich postaciach po 12 lvl, więc chyba mam już wszystkie basic karty.

Opublikowano

Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to pokonaj wszystkie boty na poziomie eksperckim. Dostaniesz za to 100 golda

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Ranga 25-5 najlepszy jest Zoo Warlock.

Ogólnik. Nie istnieje coś takiego jak najlepszy deck na dane rangi, można natomiast powiedzieć, że Zoo Warlock jest prostym oraz tanim deckiem co za tym idzie polecanym dla początkujących.

Zaczynam dopiero grać w Hearthstone'a i chcę się jakoś wybić, bo narazie mam same basic karty i jakoś słabo mi idzie. Podacie jakiś dobry basic deck na początek na dowolnie jaką postać, którą będzie mi się dość łatwo grało. Jak coś to już mam na wszystkich postaciach po 12 lvl, więc chyba mam już wszystkie basic karty.

Co do tematu- zapoznaj się z moim poradnikiem: http://www.mpcforum.pl/topic/1226430-tut-hearthstone-heroes-of-warcraft-poradnik-dla-poczatkujacych/

Yykfu5r.png

Opublikowano

Ranga 25-5 najlepszy jest Zoo Warlock.

Chyba 25-top100 legenda, ale mag/druid zatrzyma zoo, lub midrange rogue.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chyba 25-top100 legenda, ale mag/druid zatrzyma zoo, lub midrange rogue.

W legendzie bardzo mało osób stosuje Zoo Warlock'a, zbyt łatwo go skontrować.

Yykfu5r.png

Opublikowano

W legendzie bardzo mało osób stosuje Zoo Warlock'a, zbyt łatwo go skontrować.

Racja, bo każdy gra ramp druidem czy miracle. :///

Opublikowano

Racja, bo każdy gra ramp druidem czy miracle. :///

Czy ja wiem czy to takie smutne? Druga strona medalu jest taka, że Zoo Warlock jest bardziej denerwujący niż ciągłe miracle i rampy, przynajmniej moim zdaniem :P .

Yykfu5r.png

Opublikowano

Czy ja wiem czy to takie smutne? Druga strona medalu jest taka, że Zoo Warlock jest bardziej denerwujący niż ciągłe miracle i rampy, przynajmniej moim zdaniem :P .

Ja sam od wczoraj gram TauntDruid, sprawdza się, jedyna kontra to Mag moim zdaniem, lub zoo, ale jak masz perfekt hand to dasz rade.

Opublikowano

Ja sam od wczoraj gram TauntDruid, sprawdza się, jedyna kontra to Mag moim zdaniem, lub zoo, ale jak masz perfekt hand to dasz rade.

Nigdy nie można liczyć na perfekcyjną rękę :P, zależy też o jakim dokładnie decku Zoo mowa.

Yykfu5r.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem http://www.hearthpwn.com/ jest dużo bardziej rozwiniętą stroną, jest tam więcej decków itp...

Tez jest dobra lecz ja korzystam z tamtej ;) 

Duzo jest fajnych stronek wystarczy w google wpukac hearthstone decks

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...