Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKARGA] Lord Phoenix

2 TROLLU 4 U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przejdźmy do sedna

typ wyzywa, nie umie prowadzic jakiejkolwiek kulturalnej wypowiedzi, brak kultury, samoopanowania lub szacunku do innych

wyzywa wszystko co popadnie, co raczej nie wplywa dobrze na innych

Opublikowano

Nie widzę tego tak. Prawda sam mnie wyzywa ale wiem że to na żarty. Nie słyszę by wyzywał innych, no chyba że za feed lub coś ale to dla śmiechu. Brak kultury to czasami się zdarza nawet każdemu. To w końcu TS

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Uwalniam bestie i tyle. To ze wyzywamy kiche to na zarty bo mamy poprostu dobra beke z tego a ze ty przyszedles na nasz kanal co my gralismy. Z noroxorem to my sie kolegujemy a wyzwiska to sa na zasadzie jak nitro z isamu xD  Nie wyzywam nikogo a napewno jezeli go nie znam.Braku kultury bo rozmowie na ts nie mozna uzasadnic bo to ze powiem ze zjem ci psa bo mi zabrales blue to po prostu na humor i wszyscy sie z tego smiejemy. Na forum zachowuje sie powaznie itp a na ts to pelny luz i my swoja ekipa tak robimy. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak ostatnio byłem na kanale na TS to raczej wyżej wymieniony @Lord Phoenix zachowywał się jak powinien. Ja raczej nie zauważyłem u niego złego zachowania.

Pozdro. :P

Opublikowano

Uwalniam bestie i tyle. To ze wyzywamy kiche to na zarty bo mamy poprostu dobra beke z tego a ze ty przyszedles na nasz kanal co my gralismy. Z noroxorem to my sie kolegujemy a wyzwiska to sa na zasadzie jak nitro z isamu xD  Nie wyzywam nikogo a napewno jezeli go nie znam.Braku kultury bo rozmowie na ts nie mozna uzasadnic bo to ze powiem ze zjem ci psa bo mi zabrales blue to po prostu na humor i wszyscy sie z tego smiejemy. Na forum zachowuje sie powaznie itp a na ts to pelny luz i my swoja ekipa tak robimy. 

liż dalej

Nie widzę tego tak. Prawda sam mnie wyzywa ale wiem że to na żarty. Nie słyszę by wyzywał innych, no chyba że za feed lub coś ale to dla śmiechu. Brak kultury to czasami się zdarza nawet każdemu. To w końcu TS

jemu za często
Opublikowano

To jest raczej dla beki, ale ponieważ ja dostałem degrada, bo chciałem się uśmiechnąć, gdyż mi się nudziło, to odpowiedź jest jednoznaczna.

Co mówi społeczeństwo? : ban.gif

Żarcik. Ludzie przestańcie już się czepiać o to, że ktoś raz zabluzga...

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Phoenix postaraj się poprawić swoje zachowanie, bo w przeciwnym razie będę musiał Cię zbanować... Nie byłem świadkiem twojego złego zachowania i wydajesz się być spokojnym użytkownikiem. Nie obrażaj innych, a jeśli rzeczywiście są to "żarty" i musisz to zrobić, to kieruj swoje słowa do kolegów lub osób, które mają dystans do siebie i wyczują o co tak na prawdę Tobie chodzi. Daję Ci jeszcze jedną szansę i mam nadzieję, że tego nie zaprzepaścisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...