Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs go nie działa tab

radyscosta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Mianowicie w cs go od pewnego czasu przestał mi działać przycisk TAB dzięki czemu nie mogę 

sprawdzić swoich stat co jest bardzo denerwujące. Próbowałem już zmieniać grafikę, rozdzielczość, i konsoli

wpisywałem bind "tab" +scoreboard czy coś takiego. Robiłem nawet restart cs tylko że wszystkie opcje zostały zapisane

i dalej tab nie działa.  Próbowałem jeszcze unbindall i dalej nic ..

Co robić ? 

Opublikowano

Dzieje się tak tylko nie niektórych serwerach? Często na serwerach dm się ta dzieje.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

nie wychodząc z serwera zmień rozdzielczość na mniejszą a potem przywróć tą standardową :)

mi zawsze polega, nie mam pojęcia czemu Ci nie działa :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

sprawdź spójność plików gry :)

Opublikowano

sprawdź spójność plików gry :)

Widzę brak pomysłu to "nabiję sobie post pisząc bzdurę"...

@ topic

Najpierw unbind all a następnie wczytujesz domyślne ustawienia poprzez exec config.cfg, dopiero potem bindujesz ręcznie tab. Sprawdź także czy nie masz configów tylko do odczytu i czy nie powtarzają się gdzieś takie same cvary.

Opublikowano

Widzę brak pomysłu to "nabiję sobie post pisząc bzdurę"...

@ topic

Najpierw unbind all a następnie wczytujesz domyślne ustawienia poprzez exec config.cfg, dopiero potem bindujesz ręcznie tab. Sprawdź także czy nie masz configów tylko do odczytu i czy nie powtarzają się gdzieś takie same cvary.

wyczuwam samca alfa

jak najbardziej sprawdzenie plikow gry powinno pomóc, być może że plik odpowiedzialny za wyświetlanie tabeli na serwerach online (zabezpieczonych VAC) jest popsuty i nie prawidłowo się wczytuje :) 

ps. 

popatrz czy konsola nie wypluwa żadnych błędów na czerwono :)

Opublikowano

wyczuwam samca alfa

jak najbardziej sprawdzenie plikow gry powinno pomóc, być może że plik odpowiedzialny za wyświetlanie tabeli na serwerach online (zabezpieczonych VAC) jest popsuty i nie prawidłowo się wczytuje :)

ps. 

popatrz czy konsola nie wypluwa żadnych błędów na czerwono :)

Wybacz, nie, po prostu tyle już się naczytałem w dziale TF2 o byle głupotę by sprawdzać pliki, że to u mnie już odruchowe więc nie czuj się urażony.

Co do samych plików to nie ma niczego takiego jak plik odpowiedzialny za wyświetlanie tabeli na serwerach. Są pliki hud i gdyby je usunąć to wtedy tabela w ogóle by się nie pokazywała (znaczy, zamiast tabeli byś miał zlewający się tekst). Oryginalnych plików HUD nie usuniesz, ponieważ wtedy gra by się nie uruchomiła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...