Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Cyfrowe" wersje gier z allegro

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna PS4. Do tej pory miałem X360, PS3 (obie zostały sprzedane), została mi Vita ale raczej rzadko jej używam. Na PS3 do 2011 można było kupować grupowo z czego razem ze znajomymi często korzystaliśmy. Wczoraj z ciekawości popatrzyłem na ceny gier na PS4 i niektóre nowe tytuły jak np. Watch Dogs na allegro idą po 150 zł. Myślę sobie what the fuck to wyszło tydzień temu a tam ziomek piszę o jakieś cyfrowej dystrybucji. Z tego co udalo mi się do tej pory dowiedzieć to mamy pobrać grę z jego konta. Czy ktoś byłby miły i mi wytłumaczył jak to dokładnie się robi? Najlepiej krok po kroku ponieważ jakbym już konsolkę kupił to mógłbym łapać okazje. Za pomocne odpowiedzi daję oczywiście lajki :) Dzięki za pomoc z góy ^^

Opublikowano

Działa to na takiej samej zasadzie jak robiliście z kumplami, dostaniesz passy do konta z którego będziesz mógł sobie pobrać grę. Logujesz się i pobierasz, oto cała filozofia.. grać będziesz mógł na swoim koncie.

150zł to wcale nie jest jakaś okazja, za tyle bez problemu kupisz sobie wersję na BR + jakieś tam DLC.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Czyli wylogowuję się z psn'u ze swojego, loguje na konto sprzedawcy, pobieram i wracam na swoje, tak?

Ta. Ale licz się z tym, że gra jest na jego konto i może dezaktywować ja po jakimś czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...