Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modem I Serwer Zew Ip

szeler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak mam modem Option Icon 2 ADM i pokaze wam na ss czy na nim moge zrobic serwer to jest ss z połączen sieciowych...

592a0f39e673a_post-122976-126911869197_thumb.jpg

Opublikowano

To jest moja karta siecowa od kabla sieciowego którego ja nie mam;/ bo od modemu mam tylko kabel usb a jak biore w VPC tam te karty to nie ma tego mojego modemu niewiem jak to zrobic wiecie moze??

A to jest karta sieciowa od kabla sieciowego w której pisze kabel sieciowy jest odłączony

592a0f3a0d1bc_post-122976-126911983974_thumb.jpeg

Opublikowano

Bo jak mam modem i nie mam go do wyboru w VPC tam w settings jak zrobic zeby był tam do wyboru? np tak jak router

Opublikowano

Chodzi mi o no-hamachi jak zrobic na modemie ale nie mam go tam w setings w VPC;/ i niewiem jak go tam dodac

Opublikowano

no-ip.org czy tam no-ip.pl i wtedy w host wpisujesz te swoje no-ip co ci przydziela i wszedzie uzywasz tego ip co ci przydziela

wszedzie go wpisujesz, tylko że config musisz zrobić DHCP w FreeBSD w interface

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

a w settings w tym małym console tam w networking jaka karte mam wybrac ??

@Edit moge wybrać Atheros umnie jest to karta sieciowa od kabla sieciowego ale jej nie wybiore bo ja kabla sieciowego do modemu nie mam tylko kabel usb mam

i moge wybrac GlobeTrotter Module HSDPA Network Card

Którą z nich wybrac?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...