Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziala wam bol?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już nie działa : D

Mi nadal działa, przez chwile pokazuję się error o websicie a następnie przechodzi do forum ;-) Nie wiem jakie to ma znaczenie.

@Edit SS - prawdopodobnie przywracają stronę.

441211402221321611111.jpeg

Opublikowano

Skontaktowałem się ze Spudgy, napisał mi że za około 6h postawi stronę na innym serwerze. Musimy poczekać. 

Powinien to zrobić już wczesniej (nie pierwszy atak) a nie teraz w porze najwiekszej grywalnosci.

Opublikowano

najwiekszej grywalnosci z aktywnosci konta Vip tracimy jego polowe poprzez naprawy bierzace a admini nigdy tego nieoddadza.

Dokładnie, płacisz wiec masz prawo wymagać - trzeba bedzie załozyć odpowiedni temat do forum BoLa  bo troche za czesto są te "przerwy".

Opublikowano

A właściciel BoLa nie dodaje dni do licencji jeżeli występują takie przerwy? Tak samo powinno być gdy gra była spatchowana i były problemy z BoLem (1-2 dni problemy z bugsplatami) - wyszedł fix i wszystko działało. W innych grach admini w przypadku przerw dodają 1-2 dni do wykupionej licencji (w zależności od długości przerwy w działaniu).

Opublikowano

Zapraszam do czytania regulaminów BoLa...

Admini nie ponoszą odpowiedzianosci za chwilowe przerwy w dzialaniu programu.

Kolega ktory moai ze bol dziala - zaloguj sie na konto....

Wchodzisz na strone w trybie offline. Dziala skrypt, baza nie dziala :)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...