Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrotchPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://cdn.craftbanner.com/660/&ip=213.189.52.214&port=27019&title=MordorCraft&texture=sphax/image.png
informacje.png
IP: mordor-craft.maxc.pl
---
Sloty: 20
---
Typ: Survival + Frakcje
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

administracja.png
Właściciel Morfeusz
Admin Coffe08
Technik Grottch
Budowniczny NebulaClaw

pluginy.png
Dobrze skonfigurowane(przerabiane na potrzeby serwera). Cała lista pluginów dostępna pod /plugins

informacjedodatkowe.png
Na serwerze wgrany jest plugin Mcmmo,który został poprawnie skonfigurowany i zoptymalizowany na potrzeby serwera.Drop rud ze stone został napisany przez naszego technika,factions w pełni spolszczone.
Administracja serwera nie pomaga w budowaniu,nie rozdaje przedmiotów,co nie zmienia faktu iż jest nastawiona przyjaźnie do graczy i służy pomocą jeśli istnieje taka potrzeba.Aktualnie są prowadzone beta testy planujemy start na ok  12 czerwca.

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

Przy wejściu nowego gracza jest informacja po angielsku.

Niektóre hologramy się powielają, mapa nie staranna. Na TAB jest problem z wyświetlaniem nicku, jest jakiś powielony prefix dwukrotnie. Jedynie co mi się spodobało to MOTD

Opublikowano

@DamianPL12 Podwójny prefix już naprawiony,jestem w trakcie zmiany napisu a hologramów ja nie ustawiałem tylko budowniczy i administracja...

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

@DamianPL12 Podwójny prefix już naprawiony,jestem w trakcie zmiany napisu a hologramów ja nie ustawiałem tylko budowniczy i administracja...

Jako Administrator powinieneś to kontrolować, nie jest to wymówką.

Opublikowano

Jestem Technikiem i nie mam aż tyle czasu aby wszystko kontrolować.

Opublikowano

Mysle ze ten serwer jest jednym z najbardziej gownianych serwerow jakie swiat widzial 

1. Administracja to dzieci ( nie potrafia ustawic flag na spawn wiec na spawnie lataja luzem mobki i cie zwyczajnie zabijaja )

2. Spawn wyglada obrzydliwie ... 

3. Kazdy blad ktory ktos zglasza jest argumentowany " to wersja testowa serwera "

4. Zarabia sie kase ale nie mozna jej na nic wydac ...

5. Komenda /mcrank nie dziala co podobno mialo byc wazne na serwie...

6. Nie ma zadnego regulaminu

7. Na spawnie mozna bylo niszczyc bloki do jakiegos momentu

Boze mozna wymieniac w nieskaczonosc nieskonczonosc! 

NIE POLECAM!

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Aktualizacja!!

Dodane zostały nowe rangi,ustawiona strefa budowania i pvp+moby nie respią się na spawnie.

Naprawiono Permissions i już nie będzie się zawieszać.

O 17 serwer będzie już gotowy w 80% do gry ,w trakcie bety będziemy dodawać wasze propozycje oraz poprawiać błędy.Po zakończonych testa spawn ulegnie zmianie,najbardziej aktywny tester otrzyma range premium na 14 dni.

Opublikowano

Plany na ten weekend.

Dodać  nowe kity i Dokończyć budowe spawna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...