Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Blokada "10minutmail.pl" i przypomnienie QR code.

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dziś miałem problem z tym kontem, więc musiałem założyć nowe by skontaktować się z administracją.

1) Taka mała sugestia. "koszmail.pl" jest blokowany podczas rejestracji, więc "10minutmail.pl" też można zablokować.
2) Dzisiejszym powodem założenia konta był błąd aplikacji Google Auth. Nie zapisał mi kodu z QR (dwuetapowa weryfikacja) przez co nie mogłem się zalogować. Jestem za tym, aby podczas tego ekranu (wpisz kod weryfikacyjny) była funkcja "Przypomnij QR Code" (QR byłby wysyłany na maila)

(w sumie może jest taka funkcja (2), ale jej nie znalazłem)

Pozdrawiam.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie.

Brak sensu, spisywanie takich stron zajmie dziesiątki lat. Reklamiarze i tak są natychmiast banowani i nikt nie zwraca na nich uwagi. Multi acc też są banowane. Nie ma sensu korzystania z tego typu serwisów, więc nie ma też sensu blokowanie ich.

Opublikowano

Mail nie

QR nie wiem, w końcu to dodatkowa weryfikacja i w ten sposób będzie można ją ominąć - neutral 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

O co chodzi z tym QR Code? Ja podczas rejestracji / logowania nie mam czegoś takiego.

Jak zakładałem konta to ktoś z administracji zablokował kilka domen ale jest tego setki w internecie :) Zawsze można zablokować te "popularne" by zakładanie multi acc nie było takie łatwe

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

O co chodzi z tym QR Code? Ja podczas rejestracji / logowania nie mam czegoś takiego.

Zobacz w ustawieniach weryfikacje dwuetapową

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Admin Cienia
Opublikowano

Można zablokować najpopularniejsze serwisy oferujące tymczasowy mail, jednak zbyt wiele to nie pomoże, ponieważ jest masa tego typu stron.

Neutral.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Można zablokować najpopularniejsze serwisy oferujące tymczasowy mail, jednak zbyt wiele to nie pomoże, ponieważ jest masa tego typu stron.

Neutral.

Mam podobne zdanie.

A co do QR.. jeśli może to sprawiać problemy, to tak.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Neutral.

8372383248.png
Opublikowano

Neutral.

Opublikowano

Neutral.

Opublikowano

Neutral.

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...