Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do gier za 2000

dailymatix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, jak najbardziej, chcę aby było jak najtaniej.

W takim razie poszukaj w sklepach typu allegro używanej Radeon R9 280x, najlepiej żeby była niereferencyjna. Jak się dobrze poszuka to można znaleźć za 650 zł (tydzień temu sam znalazłem ale aukcja trwała 1 dzień tylko). Jak znajdziesz i będziesz zamawiał to zapytaj się sprzedawcy na ile jest gwarancja oraz czy karta służyła jako koparka bitcoinów.

Jak nie znajdziesz to weź zestaw od kolegi @ITPolska, lub poczekaj na inne propozycje.

@Edit:

Jaki dysk i jaka nagrywarka? Jakbyś mógł to zrób screena wynikom w programie Speccy.

Opublikowano

Dodam że dysk i nagrywarkę mam ze starego kompa

SATA?

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

A jaki masz zasilacz i budę bo może nie będzie trzeba wymieniać.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

up@ Zasilacz będzie sie męczył w tym zestawie :) radze wymiane na deusa 550w :D A dysk na segate 1tb :) 15zł za 500gb -.-  A nagrywarke juz ma a ten dysk jest niepewny -,-

Opublikowano

up@ Zasilacz będzie sie męczył w tym zestawie :) radze wymiane na deusa 550w :D A dysk na segate 1tb :) 15zł za 500gb -.-  A nagrywarke juz ma a ten dysk jest niepewny -,-

Co. Western Digital Caviar Blue jest niepewny? Co. Autorze: Weź Barracude jeżeli chcesz mieć szybszy (trochę) HDD. Weź Western Digital Caviar Blue jeżeli chcesz mieć pewny i mniej awaryjny. I weź 1TB. A jeżeli chcesz 2TB to weź Barracude 2TB za ~300 zł

Jeżeli wymiana zasilacza to na Thermaltake Smart SE 530W lub dopłacić do CM G550M.

@down. W takim razie spoko.

Opublikowano

Chodzi o jego dysk z jego kompa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...