Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z serverm?

Zaibiastu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od 2 h jest jakas inspekcja wie ktos kiedy sie skonczy?

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

Opublikowano

chodzilo mi o to ze ta inspekcja miala byc jutro.

Jest dzisiaj, mial sie skonczyc o 16 i jakos sie nie konczy do teraz

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

ja wam powiem tam ze inspekcja powina byc od godziny 1 w nocy do 4 ale chyba musieli wczesniej juz zamnkac serwa

Opublikowano

Official site and Ressurect system

Dear Users

Our official site will open when ECSRO is online. then you dont need to seek all kinds of information in forum

After this server inspection we will have ressurect system in this game.

You will gain more start point from ressurect

More details please read the official site then it is online

so this time inspection might take a bit long

but We will put the server online as quick as possible.

Your ECSRO TEAM

żrudło http://silkroad-trader.de/wbb/index.php?pa...29957#post29957

Opublikowano

gdyby dodali wersje 1.45 to niebedzie mozna sie wbic bo bedzie kod z obrazka ;/

btw. a ten drugi priv server dziala??

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

Opublikowano

nie o vip o tym gdzie jest sama europa

Opublikowano

niektorzy z was sa bardzo uposledzeni jakbyscie czytali lepiej to byscie K.. wiedzieli ze Osro co ma niby jutroi wyjsc NIE JEST OD OCEANA Z ECSRO to jakis inny koles nazwal sie ocean i robi swoj serwer.

Oczywiscie juz jakies noobki poszly na LINK i zaczely pisac glupoty ze niby ocean robi ecsro i jak ma robic ten serwer to mu inny odpisal :

julian hat gesagt?

blablabla das ist nicht der ocean von ecsro... und man muss ja kein geld zahlen also hör auf zu flamen und lvl dir einen ab auf dem isro server mit den ganzen bottern

blablabla to nie jest ocean z ecsro , i nie trzeba pieniedzy placic, przestan pieprzyc i idz expic na serwerze isro z innymi botami

Wiec nawet jak bedzie ten serwer dzialal (Osro) to TO NIE MA NIC WSPOLNEGO Z ECSRO

a to ze ecsro pod inspekcja to pewnie jak ktos juz powiedzial zeby ludzie vipa kupowali, lub cos im sie znowu zje...

Opublikowano

wyplosz to nieprawda co mowisz kolega ma konto na vip serwer i gadal z ocenem i mowil ze to jego serwer i obecnie konczą prace nad job system

Opublikowano

bubu tak oczywiscie ze koncza prace na job systeme ----------------> hahaha

i co jeszcze ci kolega powiedzial ??

Pomysl jak to moze byc jego serwer ?? nie uwazasz ze by wtedy na forum z ecsro o tym napisal zeby miec wiecej ludzi co by z IM kupowali itd itp.

Tak na twoj rozum ocean z ecsro je.. ecsro i poprostu zamknie zeby ludzie juz wogole do niego zafanie stracili.....tak oczywiscie.. no ale vipa zostawi i na vipie ludzie beda grali i placili za max lvl 90 i skille do 70, i by nie przechodzili na osro bo poco przeciez skile do 70 sa lepsze nie ? a ocean bedzie trzepal kase za gorszy serwer a lepszy da za darmo ?

no koles pomysl logicznie bylbys oceanen i za "vipa" ludzie mieli by ci placic czyli za gorszy serwer (bo jest online a ecsro darmowy nie)a lepszy osro byl by za darmo--------->hhhaaa

JAKBY OCEAN z ecsro moglby/umial zrobic serwer z euro to by pierwsze co ludzia z ecsro powiedzial zeby na tego z euro przeszli zeby mial od nich kase......

za duzo tu pisac wiec zostawie to bez dalszego komentarza,

Opublikowano

no panowie za niecała godzine wszystko sie okaze a tak apropo skoro osro nie jest oceana to dlaczego jest tak długo inspa na ecsro wie ktos moze ??

Opublikowano

Pewnie specjalnie tak długo aby ludzie kupowali vip serva bo vip serv jest ciągle online...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...