Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DominCraft

Gość Dominik960528

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny ser 0 lagów, duży drop, czego więcej trzeba?

Dzięki za opinie a chciałbym poinformować że w przyszłości zwiększymy drop :)

Opublikowano

zwiększcie ilość slotów bo teraz to ciężko wbić na serwer :/ a tak ogólnie to serwer jest spoko ogarnięta administracja oraz pluginy :)

Opublikowano

1. Serwer dość dobry, ale ten angielski factions mnie odstraszał.
2. Administracja żałosna, na serwerze eventy wyglądają tak:
"Chodźcie na spawn, rzucamy koxy i (co mnie najbardziej rozśmieszyło) butelki z expem." - Hahahahaha. Sorrka za ten śmiech. :)
3. Dużo dzieci na serwerze, kłócą się o eq jak dedną, wyzywają się od cweli, administracja nie reaguje.
Zaobserwowałem również na chacie jak gildia prowokuję inną gildie, hehe:
HAOS wychodźcie cwele
Wtedy właśnie aż z ciekawości sprawdziłem czy ktoś to ogarnie, był jakiś członek teamu, ale

o dziwo nic z tym nie zrobił, a chociaż powinien wytłumaczyć temu graczu, że obowiązuję na
serwerze kultura, ale cóż... :)

Podsumowując: Parę zmian i będzie dobrze. Jesteście pierwszym serwerem, na którym
chciałem zostać, ale po tej cofce... Sorry, ale trochę mnie to odepchnęło.
To tylko moja opinia, więc proszę mnie tutaj nie jechać za to co napisałem, ale to są moje osobiste obserwacje.

Mimo wszystko i tak polecam serwer, ponieważ naprawdę wciąga i można się nieźle wyluzować przy nim. ;)
Życzę powodzenia administracji z serwerem, ja niestety prawdopodobnie już tam nie zawitam. Może innym
razem... ;)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2
Jak sam powiedziałeś, to Gracze się kłócą, a nie Administracja. A jak przecież wiadomo, każdemu może się coś przytrafić.
A co do eventów, to nie miałem jeszcze zaszczytu na nich być.
@Topic 
Jestem zachwycony działalnością tego serwera, po raz pierwszy spotkałem się z tak miła i profesjonalną Administracją. Miła atmosfera i ciepła - tak, to tutaj. Po raz pierwszy zostałem gorąco przywitany na wejściu na serwer. Serwer dopracowany, spawn ciekawy i kreatywny. No cóż tu mogę jeszcze napisać, jestem zachwycony i na pewno, w 100% będę tu grał. Tak więc jeżeli ktoś chce pograć z na prawdę miłymi Graczami i Administracją to polecam tu wejść i grać. Można powiedzieć, że serwer dopracowany na 5+. Moja ocena to serwer 9/10, prezentacja 8,5/10, Administracja po raz pierwszy może dostać, na sam początek tj. przywitanie i na odpowiedzi na moje pytanie; 10/10. Gorąco polecam. Pozdrawiam, Tekallax.

Opublikowano

1. Serwer dość dobry, ale ten angielski factions mnie odstraszał.

2. Administracja żałosna, na serwerze eventy wyglądają tak:

"Chodźcie na spawn, rzucamy koxy i (co mnie najbardziej rozśmieszyło) butelki z expem." - Hahahahaha. Sorrka za ten śmiech. :)

3. Dużo dzieci na serwerze, kłócą się o eq jak dedną, wyzywają się od cweli, administracja nie reaguje.

Zaobserwowałem również na chacie jak gildia prowokuję inną gildie, hehe:

HAOS wychodźcie cwele

Wtedy właśnie aż z ciekawości sprawdziłem czy ktoś to ogarnie, był jakiś członek teamu, ale

o dziwo nic z tym nie zrobił, a chociaż powinien wytłumaczyć temu graczu, że obowiązuję na

serwerze kultura, ale cóż... :)

Podsumowując: Parę zmian i będzie dobrze. Jesteście pierwszym serwerem, na którym

chciałem zostać, ale po tej cofce... Sorry, ale trochę mnie to odepchnęło.

To tylko moja opinia, więc proszę mnie tutaj nie jechać za to co napisałem, ale to są moje osobiste obserwacje.

Mimo wszystko i tak polecam serwer, ponieważ naprawdę wciąga i można się nieźle wyluzować przy nim. ;)

Życzę powodzenia administracji z serwerem, ja niestety prawdopodobnie już tam nie zawitam. Może innym

razem... ;)

1.Może i masz racje ale nie mam środków by zaopatrzyć się w profesjonalny plugin 

2. Nie zgodzę się z tą Tezą ;) Bo gracze którzy podczas eventow nic nie zdobędą twierdzą że event był żałosny i słaby. A sami gracze tacy jak ty nie wychodzą nam na przeciw i nawet nie podsuwają nam pomysłów dotyczących eventów. Chcesz nas przestawić widocznie w złym świetle jeżeli chodzi o eventy bo koxy są rzadko rozdawane w takich eventach , rozdajemy więcej innych przedmiotów.

3.Co do tego jest to czysta rywalizacja ;] jeżeli dawalibyśmy karę za każdy wulgaryzm jaki na chacie zobaczymy to gwarantuje że chat byłby pusty a graczy by ubyło

Opublikowano

Serwer bardzo fajny , miła atmosfera , fajny plugin na gildie i bardzo dobry drop

Serwer godny polecenia ;]

Opublikowano

Uwaga Ważna Informacja co do Administrcacji tego przepięknego serwera :D

Mchard i TuraL są w pełni nieogarnięci nie zapraszam was na ten serwer nie wchodzcię na niego bo Admini są chujowi jedyny TheHackier21 ( Helper ) jest ogarnięty.

Byłem Modem zrezygnowałem z niego lecz oni próbują mi wmówić że ja dawałem sobie na multikonto opa i gma lecz to nie prawda, potem mówili ze dawałem ity gildii w której przedtem byłem . Gildia Haos robiła ssy gdy ja pisałem sarkastycznie ze ja dawałem 64 beacony a oni ss a Mchard jest taki głupi ze nie wykrywa sarkazmu w zdaniu.Z nimi nie da sobie pożartować bo oni odrazu fachowe i wypierdalaj . Jaka jest moja opinia o tym serwerze ?

Taka ze nie warto wbijać na ten serwer bo szybko z niego wyjdziecie gdyby nie moje diaxy na mcliscie i ref co chwile na mpc oraz reklamowanie na maxcrafcie to by ten serwer nadal byłby gówniany . Moze byście go wypromowali ale o wiele wiele wolniej a gdyby Domingo nie ogarnął  wszystkiego przed odejściem ten serwer by nie istniał bo Mchard i TuraL są nie nieogarnięci wiec serdeczne JP i wypierdalam sory ale zeby takimi debilami być co głowa nie widzi to juz jest przesada i wy nie znacie się na prowadzeniu serwera.

Ostatnie kilka słów : Serwer Gówniany Eventy Chujowe Atmosfera nieopanowana a chat nie ogarnięty :)

Pozdroo :D

Lajk za Lajkiem xD

Opublikowano

Uwaga Ważna Informacja co do Administrcacji tego przepięknego serwera :D

Mchard i TuraL są w pełni nieogarnięci nie zapraszam was na ten serwer nie wchodzcię na niego bo Admini są chujowi jedyny TheHackier21 ( Helper ) jest ogarnięty.

Byłem Modem zrezygnowałem z niego lecz oni próbują mi wmówić że ja dawałem sobie na multikonto opa i gma lecz to nie prawda, potem mówili ze dawałem ity gildii w której przedtem byłem . Gildia Haos robiła ssy gdy ja pisałem sarkastycznie ze ja dawałem 64 beacony a oni ss a Mchard jest taki głupi ze nie wykrywa sarkazmu w zdaniu.Z nimi nie da sobie pożartować bo oni odrazu fachowe i wypierdalaj . Jaka jest moja opinia o tym serwerze ?

Taka ze nie warto wbijać na ten serwer bo szybko z niego wyjdziecie gdyby nie moje diaxy na mcliscie i ref co chwile na mpc oraz reklamowanie na maxcrafcie to by ten serwer nadal byłby gówniany . Moze byście go wypromowali ale o wiele wiele wolniej a gdyby Domingo nie ogarnął  wszystkiego przed odejściem ten serwer by nie istniał bo Mchard i TuraL są nie nieogarnięci wiec serdeczne JP i wypierdalam sory ale zeby takimi debilami być co głowa nie widzi to juz jest przesada i wy nie znacie się na prowadzeniu serwera.

Ostatnie kilka słów : Serwer Gówniany Eventy Chujowe Atmosfera nieopanowana a chat nie ogarnięty :)

Pozdroo :D

Nie zrezygnowałeś z moderatora bo zostałeś z tej posady zwolniony. Myśl że sam reklamowałeś jest błędna, prawda że pomogłeś w jakimś stopniu w reklamowaniu ale kiedy my potrzebowaliśmy twojej osoby byłeś niedostępny bądź grałeś na drugim koncie. Warto dodać że osoba twoja nadużywała wulgaryzmów , i nie wykonywała niekiedy poleceń. Serwer został w większy stopniu rozreklamowany na pewno nie przez Ciebie. ,,Ostatnie kilka słów : Serwer Gówniany Eventy Chujowe Atmosfera nieopanowana a chat nie ogarnięty "   Należałeś do administracji i jednym z twoich zadań było ,,ogarnięcie chatu" przez Ciebie, kompletnie nie spełniałeś się w roli moderatora. Z twojej wypowiedzi można wnioskować jaki poziom słownictwa prezentowałeś i jak wyglądały konwersacje z osobami z serwera. Sarkazm czy nie sarkazm Tobie zaufać nie można :)

Opublikowano

Właśnie tylko myślisz ze jestem kurde taki mądry jesteś w błędzie jesteś tępym idiotą ze tak to ujmę który nie zna się na prowadzeniu serwera.Zrozum nikt cie nie lubi jesteś chłopczykiem który jest niedojebany mózgowo tyle ci powiem Nq :)

Lajk za Lajkiem xD

Opublikowano

Właśnie tylko myślisz ze jestem kurde taki mądry jesteś w błędzie jesteś tępym idiotą ze tak to ujmę który nie zna się na prowadzeniu serwera.Zrozum nikt cie nie lubi jesteś chłopczykiem który jest niedojebany mózgowo tyle ci powiem Nq :)

Gdybym się  nie znał na prowadzeniu serwera to bym tu nie dotarł. I był nie przywrócił serwer do życia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...