Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ekipa do serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tej strony Piotrek, mam 19 lat i pracuje w firmie hostingowej MC. Postanowilem zrobic serwer metin2 bo serwery ktore teraz istnieja maja duzo bledow, bugow a kazdy wie ze to psuje serwer. Nie bede sie wiecej rozpisywal o mojej osobie wiec przejde do sprawy serwera i kogo szukam. 

Poszukuje Technika ktory bedzie mogl zrobic pliki z mojego pomyslu i usunie wszystkie bledy ktore beda w pliczkach, Nastepna osoba bedzie ClientMaster ktory zrobi calego klienta na "tip top" dodal jakies bajery etc. Kto sie jeszcze przyda to Administrator forum ktory postawi je cale i bedzie sie nim zajmowal (Najlepiej aby to byla Pani bo wtedy duzo graczy zaczyna sie udzielac na forum aby sie podlizac). Nie jest tak bardzo potrzebny Technik TeamSpeak3 bo ja tez wszystko potrafie na TS zrobic ale jesli by sie ktos zglosil z licka to fajnie :)

Wiec kogo szukam:
Technik: 1/1
ClientMaster: 1/1
Administrator forum: 1/1
Technik TeamSpeak3: 0/1

Ja osobiscie zasponsoruje ten serwer, pomoge w nim, zalatwie reklamy, strone serwera, VPS pod robienie go a dedyk pod start, osobny VPS pod stronke, osobny VPS pod TS3. Pomoge wychwycic wszystkie bledy wraz ze swoja ekipa testerow jak i dam pomysly na serwer aby cieszyl sie popularnoscia.

Przepraszam za brac polskich znakow lecz cos przestawilo mi sie na PC.

Raczej nikomu nigdy nie zaszkodzilem, posty pisze sensownie i zgodnie z regulaminem co widac poprzez 0% na pasku(Ja widze). 

Kontakt:
Zostawcie swoje numery w poscie pod tematem jesli jestes zainteresowany ja napisze. Piszac swoj numer GG napisz jaka posada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...