Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na PS3

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to już 24325124324123 temat tego typu no ale co zrobić :>

Do rzeczy, nie mam w co grać :D Przeszedłem 30% GTA V i jakoś mi się nie chce grać no i na bf4 też jakoś nie mam ochoty. Mam również uncharted 2 ale już przeszedłem. Nie wiem czy opłaca mi się wydawać kasę na uncharted 3, żeby zagrać 10h i rzucić go na półkę bo i tak nie będę grał w multi. 

Co powiecie o codzie? Kiedyś bardzo dużo grałem w mw i mw2. Który cod jest obecnie najlepszy(najlepiej wygląda,jest najbardziej grywalny)? 

No i napiszcie tytułu gier które warte są kupna na ps3, nie muszą być nowe. Muszą być ciekawe, długie i wciągać. 

To chyba tyle, z góry dzięki za odpowiedzi.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Dragons Dogma Dark Arisen

Demon's Souls, Dark Souls oraz Dark Souls 2

Little Big Planet 2 oraz Karting

Dante's Inferno

Seria God of War

Seria Final Fantasy

Gran Turismo 5/6

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Puppeteer

Heavy Rain

Beyond Dwie Dusze

Red Dead Redemption

Endlaved

L.A. Noire

Mafia 2

Tomb Raider

Borderlands 1 oraz 2

Uncharted 3 jest dostępne w amerykańskim PS Store, wystarczy założyć jakiekolwiek konto i ściągnąć (nie trzeba mieć PS+)

Opublikowano

Dragons Dogma Dark Arisen

Demon's Souls, Dark Souls oraz Dark Souls 2

Little Big Planet 2 oraz Karting

Dante's Inferno

Seria God of War

Seria Final Fantasy

Gran Turismo 5/6

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

Puppeteer

Heavy Rain

Beyond Dwie Dusze

Red Dead Redemption

Endlaved

L.A. Noire

Mafia 2

Tomb Raider

Borderlands 1 oraz 2

Uncharted 3 jest dostępne w amerykańskim PS Store, wystarczy założyć jakiekolwiek konto i ściągnąć (nie trzeba mieć PS+)

Niezła lista :D Jeśli chodzi o takiego slashera to co będzie najlepsze? 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja ci bardzo polecam zagrac sobie w Watch Dog, CoD Ghost i Gran Turismo 6. Sam mam i jestem zadowolny.

Zastanawiam się nad cod ghosts/bo2 tylko nie wiem którą wybrać. Chciałbym do tego jakiegoś slashera/rpb lub przygodową grę.

Opublikowano

Niezła lista :D Jeśli chodzi o takiego slashera to co będzie najlepsze? 

Zastanawiam się nad cod ghosts/bo2 tylko nie wiem którą wybrać. Chciałbym do tego jakiegoś slashera/rpb lub przygodową grę.

God of War oraz Heavenly Sword to pozycje obowiązkowe.

Ja jeszcze lubię sobie pyknąć w Fist of the North Star: Ken's Rage oraz serię Dynasty Warriors. Bardzo ładnie prezentują się też takie gry jak Asura's Wrath, Bayonetta, Dante's Inferno, Darksiders czy też seria Devil May Cry.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

God of War oraz Heavenly Sword to pozycje obowiązkowe.

Ja jeszcze lubię sobie pyknąć w Fist of the North Star: Ken's Rage oraz serię Dynasty Warriors. Bardzo ładnie prezentują się też takie gry jak Asura's Wrath, Bayonetta, Dante's Inferno, Darksiders czy też seria Devil May Cry.

Ile h trwa ukończenie god of war 3? 

Opublikowano

FIFA? ew. polecam już kilka wymienionych gier:

Seria God of War

Gran Turismo 5/6

Red Dead Redemption

L.A. Noire

Mafia 2

Tomb Raider

Borderlands 1 oraz 2

Uncharted 3 

Nie wiem dokładnie czy jest Arcania Gothic na PS3, ale jak jest to też dobra gierka.

Opublikowano

To zależy od samego gracza, mi może zająć 10h a Tobie 9h, innemu ponad 30h, wszystko zależy do poziomu trudności.

Poczytaj opinie innych http://www.miastogier.pl/dlugosc-gry,ps3,3367.html

Najbardziej ze slasherów to podoba mi się chyba diablo 3 bo jest to takie połączenie slashera + mam w tym trochę wowa, którego bardzo lubię  :) Mam co do diablo kilka pytań.

1.Lepiej zagrać na ps3 czy pc i dlaczego?

2.Jaką klasę wybrać?

3.Ile czasu zajmuje zdobycie maxymalnego lvla dla początkującego gracza na poziomie podstawowym?

4.Ten dodatek do diablo 3 to ja muszę kupić czy to jest tak jakby patch i jest dla wszystkich za darmo? 

5.Co daje dodatek?

6.Jak wygląda end game, co można robić?

7.Czy gra ma abonament?

Chciałbym się jeszcze zapytać czy są jakieś darmowe gry w ps store i czy jest do tego jakaś lista?

Opublikowano

Odświeżam temat.

Opublikowano

Najbardziej ze slasherów to podoba mi się chyba diablo 3 bo jest to takie połączenie slashera + mam w tym trochę wowa, którego bardzo lubię  :) Mam co do diablo kilka pytań.

1.Lepiej zagrać na ps3 czy pc i dlaczego?

2.Jaką klasę wybrać?

3.Ile czasu zajmuje zdobycie maxymalnego lvla dla początkującego gracza na poziomie podstawowym?

4.Ten dodatek do diablo 3 to ja muszę kupić czy to jest tak jakby patch i jest dla wszystkich za darmo? 

5.Co daje dodatek?

6.Jak wygląda end game, co można robić?

7.Czy gra ma abonament?

Chciałbym się jeszcze zapytać czy są jakieś darmowe gry w ps store i czy jest do tego jakaś lista?

Facet, na prawie wszystkie pytania możesz znaleźć odpowiedź na oficjalnej stronie gry... Kim grać? Kim chcesz. Skąd mamy wiedzieć, jaka rola Cię interesuje? I gra nie ma abonamentu. 

Opublikowano

Facet, na prawie wszystkie pytania możesz znaleźć odpowiedź na oficjalnej stronie gry... Kim grać? Kim chcesz. Skąd mamy wiedzieć, jaka rola Cię interesuje? I gra nie ma abonamentu. 

Jak nie znasz odpowiedzi na pytania to sie nie udzielaj, a nie się mondrujesz, że można znaleźć. Odpowiedz na pytanie 1,3 to chyba juz na oficjanlej stronie nie znajde... Jak sam napisałeś na prawie wszystkie, a skąd mam brać odpowiedzi na resztę moich pytań? Jest coś takiego jak FORUM i chyba od tego jest? Wejdź do każdego tematu i napisz tam, że możecie znaleźć odpowiedź w googlach... Ameryki nie odkryles i Twoj post nic nie wnosi do tematu......

Opublikowano

Jak nie znasz odpowiedzi na pytania to sie nie udzielaj, a nie się mondrujesz, że można znaleźć. Odpowiedz na pytanie 1,3 to chyba juz na oficjanlej stronie nie znajde... Jak sam napisałeś na prawie wszystkie, a skąd mam brać odpowiedzi na resztę moich pytań? Jest coś takiego jak FORUM i chyba od tego jest? Wejdź do każdego tematu i napisz tam, że możecie znaleźć odpowiedź w googlach... Ameryki nie odkryles i Twoj post nic nie wnosi do tematu......

Nic nie wnosi? Owszem wnosi, pokazuje TWOJEGO śmierdzącego lenia. Na 1.3 jak mam odpowiedzieć ile godzin będziesz grał? Może Ci to zając miesiąc, pół, albo kilka lat. Na stronie blizzarda masz wszystkie informacje o dodatku, ba, nawet prezentacje robili. Tam znajdziesz odpowiedzi też na to, jak wygląda end-game i co da Ci dodatek. Ale jak już chcesz mieć wszystko na tacy. To dostaniesz m.in. 70 maksymalny poziom, nowe mapy i system loot 2.0 i nowy sys. paragonów i gra kręci się na bicu mobów by zdobyć lepsze przedmioty.(po tym jak przejdziesz linie fabularną) Masz tam informacje o tym, jak i co kupić, ale widocznie coś takiego jest dla ciebie za trudne. Czy taka informacja Cię zadowala, LENIU

@edycja

I znam odpowiedzi, ponieważ sam posiadam D3. Ale "STOP pokoleniu zrób mi, daj mi".

Opublikowano

Nic nie wnosi? Owszem wnosi, pokazuje TWOJEGO śmierdzącego lenia. Na 1.3 jak mam odpowiedzieć ile godzin będziesz grał? Może Ci to zając miesiąc, pół, albo kilka lat. Na stronie blizzarda masz wszystkie informacje o dodatku, ba, nawet prezentacje robili. Tam znajdziesz odpowiedzi też na to, jak wygląda end-game i co da Ci dodatek. Ale jak już chcesz mieć wszystko na tacy. To dostaniesz m.in. 70 maksymalny poziom, nowe mapy i system loot 2.0 i nowy sys. paragonów i gra kręci się na bicu mobów by zdobyć lepsze przedmioty.(po tym jak przejdziesz linie fabularną) Masz tam informacje o tym, jak i co kupić, ale widocznie coś takiego jest dla ciebie za trudne. Czy taka informacja Cię zadowala, LENIU?

Może i z resztą pytań się zgodzę ale kto mi odpowie na pytanie nr.1? Nie jestem leniem i nie musisz się tak od razu denerwować... na pomysł zagrania w diablo wpadłem wieczorem i nie miałem czasu poszukać info. to napisałem o tym co mnie interesuje i nic więcej. Zamiast normalnie odpowiedzieć to robisz tutaj jakąś szopkę i jeszcze mnie obrażasz... Mogłeś napisać odp. na 1 pytanie a do reszty odesłać mnie na stronie battleneta i tylko tyle, a Ty robisz nie potrzebny chaos. Jakbyś choć trochę myślał to na pytanie 3 odpowiadasz: Ja grałem tyle i tyle na takim i takim poziomie trudności... koniec i tyle mi wystarczy.Nie wiem co chcesz sobie udowodnić, idz być mONdrym gdzie indziej......

@ Up: Skoro znasz odpowiedzi to gdybyś był normalnym, uprzejmym człowiekiem to byś mi napisał a Ty robisz jakieś nie wiadomo co i nie wiadomo po co. Chciałem się tylko dowiedzieć, a Ty tylko to utrudniasz i prowadzisz jakąś bezsensowną kłótnię która i tak do niczego nie prowadzi. Nie lubię takich irytujących ludzi jak Ty, proszę usuń przeglądarkę i NIE WYPOWIADAJ SIĘ W MOIM TEMACIE.

Opublikowano

Mr.Cukier,to chyba ty się oburzyłeś, że nie podałem Ci od razu rozwiązania... I tak zdenerwowałem się, ponieważ zamiast wziąć na klatę info, to płaczesz, że nie pomagam... A chyba wnioski możesz sam wyciągnąć z zawartych tam informacji. Pragnę przypomnieć, że to Ty zrobiłeś szopke, dokładnie postem #15.

Jak nie znasz odpowiedzi na pytania to sie nie udzielaj, a nie się mondrujesz, że można znaleźć.

Podałem Ci informacje o oficjalnej stronie gry, bo jak nie z niej, to skąd weźmiesz odpowiednie informacje? I owszem forum jest od pomagania, ale wyraźnie pokazałeś, że nie wykazałeś się własną inicjatywą. Więc nie obrażaj się za coś, co jest faktem. Dla mnie to EOT, bo nie chce warna. Chcesz się żalić, pisz pw.

@edycja

Właśnie pokazałeś, że mam rację. Jak już mówiłem, mogę dać wskazówkę, ale nie będę za Ciebie odwalał roboty. - "STOP pokoleniu zrób mi, daj mi".

Opublikowano

Tak oburzyłem się bo robisz chaos w moim temacie. Powiedz mi bo chyba czytanie ze zrozumieniem to dla Ciebie za duzo... napisałem już z 2 razy ze masz tu nie pisać. Nadal chcę dostać info na pytania 1,3... jeśli Cię to uszczęśliwi to na resztę pytań odpowiedzi znajdę SAM tak SAM! Nie broń się teraz bo sam zacząłeś się tu żreć i szopki wystawiać. Na niektóre pytanie nie znajdę odpowiedzi na oficjalnej stronie tylko muszę zapytać gracza tak? Takim pytaniem jest pytanie nr.1 moze ktoś mi na nie odpowie?

@Edit: Nie uczyli Cię czytać? Nie chcę z Tobą dyskutować na jakieś głupie tematy. Uwierz, że ta Twoja wskazówka mi wystarczy bez tej całej kłótni. Nie wiem o co Ci chodzi bo mogłeś odesłać mnie na stronę blizza i wszystko było by ok. I wcale nie musisz za mnie odwalać żadnej roboty bo mam dwie ręce i wszystko mogę robić sam. Czasem by pomóc trzeba tylko nakierować osobę i pokazać gdzie może znaleźć określone informacje. Napisałeś już tutaj 3 posty, które nic nie wniosły i tylko pokazały jakim człowiekiem jesteś, nie musisz tutaj stwierdzać faktów o których wszyscy wiedzą. Dziękuję Ci za to, że rozjeb**** mi temat. 

Proszę o zamknięcie tematu bo nic dobrego z tego nie wyniknie, może zgłoszę się do działu diablo i tam mi pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...