Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Przerobka?

ziomofhaste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wiadomo sroking ma 10h free botowania sprawdzajacego. Chciałbym sie dowiedziec czy sa jakies bugi lub jakies haki do srokinga zeby za free miec na caly czas. Szukalem po necie ale nie ma takiego tematu. Moze ktos sie juz bawil i odnalzal buga w srokingu, szkoda kasy na srokinga bo to niezadobry bot chociaz nie najgorszy, ale wazne ze ubija. Prosze o odpowiedz z gory dzieki.

Admin Cienia
Opublikowano

Coś tam pisali że kasowanie folderu z ustawieniami chara działa ale głowy nie dam sobie URWAĆ.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

sposoby na darmowego srokinga:

1.masz trial 6h,gdy ci się skończy rozlanczasz i połączasz neta zmienie ci sie ip i masz od nowa 6h.

2.gdy ci sie skończy trial wejdz do folderu sroking/cfg/user/nazwa postaci a nastepnie usun wszystko co tam masz i tadam jest od nowa trial.

3.caly czas rub nowe konta na srokingu.

MAM NADZIEJE ŻE POMOGŁEM

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

tyle roboty za ok. 16zł miesięcznie za sbota ? Wiem, że kryzys ale bez przesady...

Hehe niby racja, ale nie każdy ma ochotę wydawać jakiekolwiek pieniądze na gre...

a w szczególności za coś za co można tę grę szybko zakończyć...

BAN!!!!!

;'d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...