Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie PL3

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na PL3 w firmie EIC. Czy ppłaca się zmienić firmę na MMO? Chodzi mi o zbieranie palla :)

VPS: ON

Więcej na PW.

Uczeń
Opublikowano

Opłaca sie bo na palli tylko mmo lata

Moj nick na pl3 ĐemoηЖЙamtaЯ

PS. Szukam dobrego klanu

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca.  MMO prawie na 3 serwerach jest najlepszą firma pod względem ilości graczy. Na Twoim miejscu bym przechodził od razu. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Przechodz jezeli bd chcial wrocic na eicy to najpierw wyfarm sie na MMO poskladaj sobie wrota a gdy bd uwazal ze dasz sobie rade z silnijszymi przeciwnikami mozesz wrocic bo bedziesz mial co ubijac (:

Opublikowano

Mr.Burn - ja od zawsze na MMO bylem i nigdy nie zalowalem swojego wyboru . Radze tobie tez zmienic z EIC na MMO poki moze nie masz jakiejs wysokiej rangi to narazie tobie to nie zaszkodzi :D a wiele mozesz zyskac 

Opublikowano

Dzięki za opinie. Właśnie zmieniłem firme ;) A jeszcze jedno pytanko: Składać zety czy zrobić alfe zeby mi mi pallavia działała? Teraz na vBocie a palla śmigam ale słabo zbiera. Palla o wiele lepiej. To jak? Złożyć alfe pod bota czy Zety składać?

Więcej na PW.

Opublikowano

Zetki składaj havo wypadnie i kluczyki, zawsze coś

No ale będę wolniej skladał bo slabszy bocik na palla. Havo i kluczyki to praawda. ale jeszcze urka i PP. No ale z drugiej strony Alfe tylko raz. sam nie wiem

Więcej na PW.

Opublikowano

No ale będę wolniej skladał bo slabszy bocik na palla. Havo i kluczyki to praawda. ale jeszcze urka i PP. No ale z drugiej strony Alfe tylko raz. sam nie wiem

No to decyduj, ja polecam Ci robić Zety... wiesz jakbyś szybko składał to by było za łatwo ;)

Opublikowano

No to decyduj, ja polecam Ci robić Zety... wiesz jakbyś szybko składał to by było za łatwo ;)

No to zostane przy tych Zetach ;) W takim razie ostatnie pytanko: mam PETa na 6lvl. Kupić mu mechanizm zbierania surowców 2lvl, czy poczekać aż wbije 9 lvl PETa i od razu mechanizm na 3lvlu kupić?

Więcej na PW.

Opublikowano

No to zostane przy tych Zetach ;) W takim razie ostatnie pytanko: mam PETa na 6lvl. Kupić mu mechanizm zbierania surowców 2lvl, czy poczekać aż wbije 9 lvl PETa i od razu mechanizm na 3lvlu kupić?

czekaj do 3 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...