Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver na propsie xd

Łysollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem przed chwilą rundę i trafił się troll, który ma drugie konto w goldzie i stwierdził, że będzie trollował.... Pierw były hejty na niego, ale potem grę pocarrowałem z moim the best supp :D

55440915570239415932.jpg

Ten Lucian to było zero... Nie wykorzystał feed'a na początku + firstblood'a... Khazix to samo.

Z farmą słabo bo byłem afk.. przez tego trolla <3

87225705356827008866.png

Opublikowano

Gość od nidalki pewnie nieźle wkurzony że mu się nie udało zepsuć wam gry ^^ no i moim zdaniem report i riot powinien +LP zamienić mu na -LP za tą wygraną.

co do gry to graty.

No i też nie tylko ty wyccarowałeś z supportem ^.^

Jax.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@Up. Jax na początku był jeszcze gorszy od nidalke.. Wbijał za nią i myślał, że coś zabije xD.. Koleś od nidali trollował bo był polaczkiem + napisał, że trolluje przez to, bo koleś picknął trydne na topa.. -,- Potem wyzywał Nas całą grę od brązów. Pisał, że Riot za takie coś nie banuje. I miałem przeczytać "rules ranked games" xD

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Up. Jax na początku był jeszcze gorszy od nidalke.. Wbijał za nią i myślał, że coś zabije xD.. Koleś od nidali trollował bo był polaczkiem + napisał, że trolluje przez to, bo koleś picknął trydne na topa.. -,- Potem wyzywał Nas całą grę od brązów. Pisał, że Riot za takie coś nie banuje. I miałem przeczytać "rules ranked games" xD

Weź mnie nie denerwuj i wypierdol ze słowika słowo "Polaczek" folksdojczu.

Szkurwa mać, żeby tak obrażać swój naród, porażka.

Opublikowano

Flamer ;x?

@nexores2 on nie obraża swojego narodu i już nie udawaj wielkiego patrioty..

a jeżeli słowo Polaczek w twoją stronę Cię wkurza.. to znaczy że nim jesteś :), ja np. nie dam na siebie powiedzieć Polaczek..

Polaczek to ma być obraza, np. własnie na flamerów.

Tak jak gimbus.

1:30 w nocy a ja trafiam na ludzi którzy focusują malphite ;x no nic :D.

Chyba oleje tą Cassio i zagram LB lub Kassadinem..

http://www.lolking.net/summoner/eune/30694919

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Flamer ;x?

@nexores2 on nie obraża swojego narodu i już nie udawaj wielkiego patrioty..

a jeżeli słowo Polaczek w twoją stronę Cię wkurza.. to znaczy że nim jesteś :), ja np. nie dam na siebie powiedzieć Polaczek..

Polaczek to ma być obraza, np. własnie na flamerów.

Tak jak gimbus.

1:30 w nocy a ja trafiam na ludzi którzy focusują malphite ;x no nic :D.

Chyba oleje tą Cassio i zagram LB lub Kassadinem..

http://www.lolking.net/summoner/eune/30694919

Jak ktoś używa określenia "Polaczek" to jest idiotą i tyle, po za tym podczas gier, gdy nic nie pisze, a jedna rzecz mi nie wyjdzie od razy "jebany polaczek"

Btw. Jesteś ciemny skoro myślisz, że każdy kto pisze po polsku jest Polakiem.

W dodatku obraza na flamerów ? To nie lepiej nie flameować ?

Skoro wyzywasz to znaczy, że jesteś tym "Polaczkiem" aka flamerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...