Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ramy do tego ?

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam intel G31 i mam 2 gb ram ale mam windows 7... i wszystko słabo chodzi 

Wiecie ile mogę dokupić ram ? np. dwie kości po 4 gb ?? albo 2 po 2 Gb.. jesli tak to jakiej firmy ?

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

A jaki windows 7?
32- BIT CZY 64-BIT

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Ale to jest pamiec 1gb ram... aktualnie posiadam dwie koscie po 1gb !!

Nie napisałeś wcześniej.

W takim razie zamów 2 takie kości, nie widzę problemu, firma nie ma znaczenia, byle by były DDR2 + jeśli siedzisz na XP, to nie masz nawet co kupować więcej RAMu, niż 4 GB, bo Ci nie obsłuży.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie napisałeś wcześniej.

W takim razie zamów 2 takie kości, nie widzę problemu, firma nie ma znaczenia, byle by były DDR2 + jeśli siedzisz na XP, to nie masz nawet co kupować więcej RAMu, niż 4 GB, bo Ci nie obsłuży.

okey to jakie kostki z tych wybrac ? http://www.ceneo.pl/1591359#tab=spec ta ? czy ta  http://www.ceneo.pl/1737340#tab=spec

Opublikowano

Nie napisałeś wcześniej.

Naucz się czytać napisał że ma Win 7 

Jaki masz budżet ? 

Opublikowano

Jedna 4 Powinno Byc Dobrze... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Jedna 4 Powinno Byc Dobrze... ;)

Zrozumcie ja chce dwie 2gb kosci ram.. tylko nie wiem jakie (chcialbym aby ktos dal mi linka z dobrą karta) najlepiej ze sklepu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...