Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server EP3 Przeszedł testy niedługo ruszy

igormaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie

Informuję że :

na serverze zainstalowane zostało oprogramowanie anty DDos

server jest pod fachową ochroną

jego otwarcie będzie w pełni legalne w brew złudzeniom ludzi 

którzy straszą że to nie legalne

Posiadają oni bowiem małą wiedzę o przepisach i prawie.

Na serverze będzie 

start od lvla 1

podniesione lekko speed rate hit 

na start w plecaku będzie 5x 100% cast

50 kk golda

hs 100% 

SP Free

Pojawią się skille na lvl 300 na razie w przygotowaniu projekt

max + 30 - uleprzanie

pet exp rate x50

gold drop zadowalający

drop rate x85

MAX LVL będzie 310 na początek

najprawdopodobniej pojawi się set na ten lvl ale nie wiem jak szybko uda

się go zaprojektować więc tu narazie smaczek

exp rate nie za niski ani bez przesady

tak aby można był grać atrakcyjnie

Specjalny event na serverze 3 sety unikalne od gm po 1 parcie w evencie

dla karzdej klasy postaci

i wiele innych atrakcji to obiecuję że będzie na pewno 

W danej chwili server istnieje TESTOWO i nie jest opublikowany Lecz w najbliższym czasie 

Ukarze się tu nasz server 

Pozdrawiam [ADM]Vanilla 

Opublikowano

Znowu robisz kolejny temat mimo ze masz juz zapowiedz, informuj ludzi tam.. Czy to kur*a takie trudne do ogarniecia?
Ponownie informuje ze przydalo by ci sie przeczytac zasady i wziasc do reki slownik jezyka Polskiego. Dziekuje i Pozdrawiam..
Btw. Vanilla chyba juz ktos taki byl wiec nie ma to jak oryginalnosc.

Opublikowano

Znowu robisz kolejny temat mimo ze masz juz zapowiedz, informuj ludzi tam.. Czy to kur*a takie trudne do ogarniecia?

Ponownie informuje ze przydalo by ci sie przeczytac zasady i wziasc do reki slownik jezyka Polskiego. Dziekuje i Pozdrawiam..

ja może i wale byki a ty cham zwykły jesteś a K to nie ważne że z gwiazdką olewam Cię boś czepialski i cham

Opublikowano

Dokładnie tak jak piszesz przyjacielu :) 

A co do ratów to nie wiem skąd taki kiepski pomysł " start cap 310 lvl " ogarnięcie setów wepów itd. na serverze który ma się wybić będzie ciężkie i dodatkowo +30 upgr. 

Sorry ale poczułem się lekko jak 3-4 lata temu kiedy  powstawały kiepskie EP1  o.O

Boję się pomyśleć co będzie w IS'ie.  

Co najlepsze " specjalne sety dla top 3 " Boże widzisz, a nie grzmisz ! Specjalny nacisk na szybkie lvlowanie. Jak dla mnie to kiepska reklama tego żeby ktoś wbił wgl na server :) Top 3 będzie mieć wy**** w kosmos sety i będzie botować w pvp , a reszta będzie dostawać w dupę. Dobry pomysł.. Mnie takie kiepskie pomysły na start od rzucają. Ale życzę powodzenia, może Tobie się uda. Każdy pomysł jest dobry, nawet ten skopiowany przed 3ma laty :D 

Sprostowanie dla  ludzi o niskim IQ. Wyraziłem swoją opinię, nie chciałem nikogo urazić, lecz jedynie podzielić się refleksjami jakie towarzyszyły mi po przeczytaniu tematu. 

ja może i wale byki a ty cham zwykły jesteś a K to nie ważne że z gwiazdką olewam Cię boś czepialski i cham

Nie obrażaj kogoś. Ktoś chce Ci "pomóc" a Ty tak się odwdzięczasz ? Czytam twój kolejny post i za każdym razem masz bunt do kogoś i pretensje. 

Chyba zapomniałeś, że forum walczy własnymi zasadami, których chyba nie rozumiesz :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Dokładnie tak jak piszesz przyjacielu :)

A co do ratów to nie wiem skąd taki kiepski pomysł " start cap 310 lvl " ogarnięcie setów wepów itd. na serverze który ma się wybić będzie ciężkie i dodatkowo +30 upgr. 

Sorry ale poczułem się lekko jak 3-4 lata temu kiedy  powstawały kiepskie EP1  o.O

Boję się pomyśleć co będzie w IS'ie.  

Co najlepsze " specjalne sety dla top 3 " Boże widzisz, a nie grzmisz ! Specjalny nacisk na szybkie lvlowanie. Jak dla mnie to kiepska reklama tego żeby ktoś wbił wgl na server :) Top 3 będzie mieć wy**** w kosmos sety i będzie botować w pvp , a reszta będzie dostawać w dupę. Dobry pomysł.. Mnie takie kiepskie pomysły na start od rzucają. Ale życzę powodzenia, może Tobie się uda. Każdy pomysł jest dobry, nawet ten skopiowany przed 3ma laty :D

Sprostowanie dla  ludzi o niskim IQ. Wyraziłem swoją opinię, nie chciałem nikogo urazić, lecz jedynie podzielić się refleksjami jakie towarzyszyły mi po przeczytaniu tematu. 

Nie obrażaj kogoś. Ktoś chce Ci "pomóc" a Ty tak się odwdzięczasz ? Czytam twój kolejny post i za każdym razem masz bunt do kogoś i pretensje. 

Chyba zapomniałeś, że forum walczy własnymi zasadami, których chyba nie rozumiesz :)

nie stary z tym 30 nie tak lekko

start lvl 1

a max lvl 310

a exp nie bedzie latwy

zobaczysz jak stanie bedzie ok 

co do setów to po pierwsze każdy inny będzie iał po parcie przecież napisałem w skrócie a nie komplet

i wontpiężeby ktoś chciał odsprzedać żadnego botowania nie będzie na arenie

exp nie będzie szedł jak rakieta będzie szybszy jak na pl ale nie jak na innych priv że wbijasz 180 w 1 dzień

słowem K...wa to pomoc ? trochę kultury

Jestem jaki jestem ale nikt nie musi mnie personalnie lubić ale ja K nie rzucam i to mnie zraziło bez tego K..wa było by ok

a co do seta nawet jeżeli ktoś będzie miał całość to i tak po założeniu tego seta lub 2 partów nie użyje modułu PVP lub jeżeli to nie wyjdzie to będzie zakaz PVP w tym secie lub Ban set ma służyć do ułatwienia zabijania mobów o ile ktoś w ogóle skolekcjonuje cały to proste PONIEWAŻ pracują nad tym programiści a całej tajemnicy nie muszę zdradzać kto będzie chciał to zagra nie ma musu

Temat ogólnie uważam za zamknięty ostatecznie

Opublikowano

nie stary z tym 30 nie tak lekko

start lvl 1

a max lvl 310

a exp nie bedzie latwy

zobaczysz jak stanie bedzie ok 

Lepiej wygląda 175/185/190/200, ale nie 310...

Do tego +20-max +25, ale wole +20 i 120-170k hp a nie 310 lvl i hp  z dupy.. 

Następna sprawa exp średni a nie easy 1h cap.

Ciekawi mnie jeszcze rate affinity. 

ubh6c.png
Opublikowano

Lepiej wygląda 175/185/190/200, ale nie 310...

Do tego +20-max +25, ale wole +20 i 120-170k hp a nie 310 lvl i hp  z dupy.. 

Następna sprawa exp średni a nie easy 1h cap.

Ciekawi mnie jeszcze rate affinity. 

hp z dupy raczej nie jest a po za tym nie jesteś sam narka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...