Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] xxx Last Chaos

igormaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początek chcę uświadomić przemondrzałych że ----- POSTAWIŁEM server testowo i działa wszystko kilka poprawek w newproject_data.sql i gitara dziś dodam juno ep3 najnowsze i seta DELIRIUN najnowszego ogólnie w planie mam zrobić

max lvl 300

sp    free

gold x75

drop x80

zaznacze że te wszystkie TUTORIALE dotyczące stawiania servera LC są nobskie

wiem o wiele więcej a zaledwie w miesiąc czasu rozpracowałem wszystkie pliki

zdebugowałem ep3

i jestem z siebie dumny Ponieważ ciężką pracą zrobiłem bardzo stabilne pliki serverowe

Nie podam linka na gotowe PLIKI !

Tajemnica Plików serverowych jest taka że żadne zamieszczone Pliki Serverowe do pobrania nie są stabilne.

SZYKUJCIE SIE NA OSTRĄ JAZDE BO SERVER NIE STANIE W WERSJI BETA TEST ---- GDY WYPRACUJĘ POŻĄDANY EFEKT BĘDZIE POST Z LINKIEM DO STRONY LC

Pozdrawiam

Igormaster :-)

Opublikowano

i  tak padnie 

Chciał byś ---- co zazdrość ? Ja mieszkam w holandii a uwież że nie padnie za duży sponsoring mampost-1146047-0-48084500-1401149115_thumb.png

>

>

>

> narka

Um, coś więcej? Może jakiś 'preview'? Cokolwiek?

Tu w odpowiedzi na głupie stwierdzenie jest zdjęcie dowodzące że moje pliki działają 100 % i zawsze coś w odsłonie Zapodam na forum

>

>

>

>

Narazie tyle że zdebugowałem 100% Pliki serverowe Ep3post-1146047-0-17082900-1401150307_thumb.png

Opublikowano

Chciał byś ---- co zazdrość ? Ja mieszkam w holandii a uwież że nie padnie za duży sponsoring mam

nie zazdrość każdy  polski serwer jest zamykamy z powodu braku graczy niestety sroga prawda a i "nie uwieŻyłem"

Opublikowano

Chciał byś ---- co zazdrość ? Ja mieszkam w holandii a uwież że nie padnie za duży sponsoring mamattachicon.gifmoj server ep3 LC.png

>

>

>

> narka

Tu w odpowiedzi na głupie stwierdzenie jest zdjęcie dowodzące że moje pliki działają 100 % i zawsze coś w odsłonie Zapodam na forum

>

>

>

>

Narazie tyle że zdebugowałem 100% Pliki serverowe Ep3attachicon.gifdebug ep3.png

Samo Twoje zachowanie zniechęca do grania. (; Prezentujesz serwer to wypadałoby chociaż udostępnić jakiś screen, czy zrobić krótki filmik, a nie napisać, że zrobiłeś 'to, to i tamto', a w dodatku być chamskim. :x

Opublikowano

nie zazdrość każdy  polski serwer jest zamykamy z powodu braku graczy niestety sroga prawda a i "nie uwieŻyłem"

Twoj problem polega na tym że ty nie rozumiesz 1 żeczy a kto powiedział że to będzie czysto polski server ?

Po drugie na serverze będzie kilka języków

eng

PL

esp

D

fr

NL

a z resztą po co ja ci to mowie  -----  w nosie mam co myslisz

Bo muzgu to ja używam

i mam gdzies to że polskie servery Padają

Opublikowano

Samo Twoje zachowanie zniechęca do grania. (; Prezentujesz serwer to wypadałoby chociaż udostępnić jakiś screen, czy zrobić krótki filmik, a nie napisać, że zrobiłeś 'to, to i tamto', a w dodatku być chamskim. :x

Może masz RACJE poprostu zachowałem się tak bo mnie potraktowano tu jak psa co nic nie wie jakiś oblegacz FORUMOWY co tylko gadać umie mi podniusł ciśnienie

napewno nagram filmik na pewno coś pokaże

A jak mi przejdzie to może zdradze niektóre tajemnice związane z serverem

Opublikowano

Raty może okej, ale nie lepiej na początek dać cap 185lv? Później jak duuużo ludzi się wybije podwyższać stopniowo - 200, 225, 240 etc.

Nie gwarantuj, że nie padnie, bo nie jeden super serwer padł z powodu braku ludzi.

Okej, fajnie, robisz różne języki ale jak Ty to robisz to chyba będzie trochę błędów ortograficznych xD Chyba, że do tego słownika używasz to okej.

A i serwer kiedy wypuścisz? Chętnie oblukam ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie wiem w czym wy widzicie jakiś problem. Chłopak robi serwer, stara się, chce zrobić jakąś zapowiedź, a wy odrazu lecicie z falą krytyki. Zaczekajcie aż skończy. Jak będzie serwer będą filmiki no i będzie lepsza prezka. Poza tym co do braku ludzi, jeśli serwer i reklama będą dobre to i ludzi będzie dużo. 

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

haha masz racje w 100% czlowiek ktory wydaje serwer, powinien wydawac sie doroslym , odpowiedzialnym i miłym gosciem a nie ja wbijam widzac post nowy serwer last chaos i na pierwszej stronie widze chamskie zachowanie ,ze on ma pliki serwerowe lepsze ze on w holadni mieszka( przepraszam to jak mieszkasz w holadnii to znacyz ze serwer bedzie stabilniejszy ??) Chociarz osobiscie wydaje mi sie ze serwer nie wstartuje, a jezeli Bog da taka szanse to bedzie max 15 osob :) Mimo wszystko Zeycze powodzenia i napisz nowa prezentacje , taka ktora przemowi do ludzi a nie ich zniecheci :)

Nie wiem w czym wy widzicie jakiś problem. Chłopak robi serwer, stara się, chce zrobić jakąś zapowiedź, a wy odrazu lecicie z falą krytyki. Zaczekajcie aż skończy. Jak będzie serwer będą filmiki no i będzie lepsza prezka. Poza tym co do braku ludzi, jeśli serwer i reklama będą dobre to i ludzi będzie dużo. 

nie sadzisz że wyglada to jak wbicie na forum napisanie no jaki jestem zajebisty robie serwer w holandii i mam najlepsze pliki serwerowe...

Opublikowano

Twoj problem polega na tym że ty nie rozumiesz 1 żeczy a kto powiedział że to będzie czysto polski server ?

Po drugie na serverze będzie kilka języków

eng

PL

esp

D

fr

NL

a z resztą po co ja ci to mowie  -----  w nosie mam co myslisz

Bo muzgu to ja używam

i mam gdzies to że polskie servery Padają

Ale Ci powiem ze ortografie i interpunkcje to masz zajebista majac na wzgledzie to ze uzywasz "muzgu"

Może masz RACJE poprostu zachowałem się tak bo mnie potraktowano tu jak psa co nic nie wie jakiś oblegacz FORUMOWY co tylko gadać umie mi podniusł ciśnienie

napewno nagram filmik na pewno coś pokaże

A jak mi przejdzie to może zdradze niektóre tajemnice związane z serverem

Fajnie...

Az ci lajka dalem :s

i  tak padnie

Moja krew! xD

Pozdrawiam :)

Witam na początek chcę uświadomić przemondrzałych że ----- POSTAWIŁEM server testowo i działa wszystko kilka poprawek w newproject_data.sql i gitara dziś dodam juno ep3 najnowsze i seta DELIRIUN najnowszego ogólnie w planie mam zrobić

max lvl 300

sp free

gold x75

drop x80

zaznacze że te wszystkie TUTORIALE dotyczące stawiania servera LC są nobskie[1]

wiem o wiele więcej a zaledwie w miesiąc czasu rozpracowałem wszystkie pliki

zdebugowałem ep3

i jestem z siebie dumny Ponieważ ciężką pracą zrobiłem bardzo stabilne pliki serverowe

Nie podam linka na gotowe PLIKI !

Tajemnica Plików serverowych jest taka że żadne zamieszczone Pliki Serverowe do pobrania nie są stabilne.

SZYKUJCIE SIE NA OSTRĄ JAZDE BO SERVER NIE STANIE W WERSJI BETA TEST ---- GDY WYPRACUJĘ POŻĄDANY EFEKT BĘDZIE POST Z LINKIEM DO STRONY LC

Pozdrawiam

Igormaster :-)

[1]Pisze sie noobskie przez 2x o..

Podsumowujac pora wrocic do gimnazjum.

1. Wiesz o wiele wiecej niz jest w tutorialu? :-) brawoooo dla Ciebie!

Hmm.. A z tego screena wynika jakbys po prostu je wlaczyl plikami sh , lecz jak się ich nie zedytuje (co jest latwe) lub po prostu wrzuci do odpowiedniego folderu to dzialaja.

2. O kurw* zajebisty wynik, mi to kilka lat zajelo..

3. Jak wypuscisz serwer to najwyzej zostaniesz strollowany jak kochanek, a wlasciwie to sam ten temat jest jakimś słabym trollem. (@up bez urazy xD)

4. Masz sponsoring no fajnie, tylko jaki sens bedzie mialo oplacanie serwera skoro nikt nie bedzie grac?

Rowniez pozdrawiam.

~Bloody jeden z najstarszych weteranow LC

Opublikowano

Nie wiem na co takie tematy. Dyskusja o czyms czego wlasciwie nie ma . Bedzie serwer bedzie dyskusja i opinie. Mysle ze takie tematy powinne byc zamykane.

Opublikowano

ColdHeart czepiasz się jego ortografii,to co powiesz na to http://prntscr.com/3nfrcl

Ortografia a blad przy szybkim pisaniu to zupelnie cos innego. To ze zrobil literowke w zdaniu bo szybko pisal to nic w porownaniu z gramatyka autora tego tematu.

Nie wiem na co takie tematy. Dyskusja o czyms czego wlasciwie nie ma . Bedzie serwer bedzie dyskusja i opinie. Mysle ze takie tematy powinne byc zamykane.

Dokladnie, jak zapowiedz to powinien dodac juz jakies konkretne informacje. (ale co do zamykania to nie bo nie bedzie gdzie kogo cisnac xD)

Opublikowano

Ja jednakowoż czekam na server by @1361622928-U485574.pngValalith

On bynajmniej nie zachowuje się tutaj jakby był nie wiadomo kim, a Ty wpadłeś tu, ogłaszasz, że stawiasz serwer, obrażasz innych i myślisz, że jesteś fajny.

Na pewno nie wbiję tutaj, a nawet jeśli to po to by po spamować o innych serwach i zniechęcić ludzi do grania u Ciebie ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pytanie za 100 punktów! Ile Ty jeszcze założysz tematów odnośnie serwera? Każdą 'nowość' masz zamiar pisać w osobnym wątku? Niedługo zobaczymy temat, że 'dodałem lisowi 2 HP, toż to ważne info'...

Opublikowano

@Miyoshi człowiek, który nie potrafi użyć opcji "edytuj" na forum nie jest tak inteligentną osobą, aby domyśleć się żeby posty odnoszące się do jego serwera umieszczać w jednym temacie.

Co do serwa to będzie on czy nie? xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak tak namiętnie info o postępach umieszcza, to grzechem by było gdyby serw nie powstał. :) No ale trzeba czekać na dalsze informacje, ja nadal czekam na PW od niego... 

Ciekawa jestem czy to będzie typowy serw do robienia kasy, oraz czy będzie wyglądał jak większość masowo tworzonych serwerów - każdy taki sam... 

Opublikowano

Jak przeczytałem że odbugował pliki ep3 to śmiać mi się zachciało.

Dotychczas pracownicy barunson pracują nad pełnym odbugowaniem ep3, a tutaj jakiś random już je odbugował.

@AntyWarn

Bardzo fajny serwer, napewno zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...