Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Hardcore? Co chcesz?

Serwer ?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolicie?

• Hardcore
      11
    • Easy Hardcore
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj.
Ostatnio na Polskim Internecie (Minecraft'y) Powstało dużo Sewer'ów

o Trybie: Hardcore.
Więc, razem z Programistą od PHP i od JAVA stworzyłem Serwer (Easy HC)
za nie długo zrobimy nową edycję, więc mam do was Pytanie.
Co byście tam chcieli?

Proszę o nie pisanie:

> Autorskie Gildie
> Stoniarki (Generator Stone)
> Ranking / topka
> TAB

PS: Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedźi :)

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Witaj.

Skoro powstało dużo, to nie rób kolejnego :/

Opublikowano

Skoro powstało dużo, to nie rób kolejnego :/

Zawsze marzyłem żeby zrobić taki Serwer.

Więc zrobiłem EASY Hardcore.

i Chciałbym was się zapytać co byście na takim Serwerze chcieli?

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Nie rób tego hardcora bo nie ma sensu... Może do 60 graczy dojdzie, zrób jakiś inny serwer, własny pomysł itp, bo naprawde nawet easyHardcore nie ma sensu robić bo jest ich masa.

A jeśli już tak bardzo chcesz te pomysły i chcesz robić ten swój serwerek, to najlepiej nic nie rób bo nie można przesadzać z dodatkami, jak to skkf zrobił.

Zresztą ludzie piszą o innowacyjnych pomysłach, autorskich itd, ale tak naprawde to na hardcory nie ma co dodawać jak autorski drop itp bo wszystko jest już przereklamowane, a i tak będą powstawały zasrane

hardkory, ciągle z tym samym...

Jak dla mnie nie rób nic związanego z hardcorem, a wiem że potrafisz zrobić lepszy serwer. Nawet jak o takim marzyłeś i wgl, to olej to i rób coś lepszego.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja teraz np. tworzę serwer trybu SeaBlock. SkyBlock w nowej wersji.
Jest podajże 5 takich polskich serwerów (2 duże).
Szukaj nowych pomysłow. :) 

Opublikowano

Witaj.

Co byście tam chcieli?

Proszę o nie pisanie:

> Autorskie Gildie

> Ranking / topka

> TAB

Zrób coś super trudnego nie wiem ultra hard hardcore drop: 0,01% bo taki to jest do bani nie ma sensu jest tego duuuuużo i co z tego że masz marzenia ja ci się nie spełnią 

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

@up do wszystkich

Serwer istnieje i ma się dobrze. Pytamy się po prostu o fajne pomysły na ten typ serwera!

Nie chcemy zmieniać trybu a jedynie urozmaicić istniejący. Więc proszę nie pisać propozycji typu:

Zróbcie skybock/survival/freebuild.

Opublikowano

Dodaj ekonomie na serwer hardcore. Każdy inny nie ma pieniędzy na HC, a to jest dość ciekawy pomysł. Zrób sklep, gdzie będę duuuże ceny za itemy. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie pomysły, ale to za mało.
@ Odświeżam.

Opublikowano

Witaj.

Co byście tam chcieli?

Proszę o nie pisanie:

> Autorskie Gildie

> Ranking / topka

> TAB

NORMALNY HARDCORE 

A NIE JAKIES GILDIE RANKINGI I INNE GOWNO WYNALAZKI

Opublikowano

Bloomy i java? Fake w 100 procentach :>.. Nie otwierajcie swoich ujowych serwerów, na których i tak nie będzie grał.. Serwerów w minecraftcie jest już dość by nie tworzyć ich przez rok.. Najlepszym serwerem easyhc pod względem graczy jest fastfun :>. Czasami po 300 osób siedzi :>. A co do pomysłów to:

- Wpisać stop.
- Komputer => ftp://94.23.3.166/ => Prawy, zaznacz wszystko => usuń.
- Cieszyć się życiem.

Oraz serdeczne:

xxx

xMysiaakk
                      Java, PHP

Opublikowano

Bloomy i java? Fake w 100 procentach :>.. Nie otwierajcie swoich ujowych serwerów, na których i tak nie będzie grał.. Serwerów w minecraftcie jest już dość by nie tworzyć ich przez rok.. Najlepszym serwerem easyhc pod względem graczy jest fastfun :>. Czasami po 300 osób siedzi :>. A co do pomysłów to:

- Wpisać stop.

- Komputer => ftp://94.23.3.166/ => Prawy, zaznacz wszystko => usuń.

- Cieszyć się życiem.

Oraz serdeczne:

xxx

Czy ja powiedziałem że zajmuję się Javą? Mam od tego ludzi.

i Wybacz mi, ale Ciebie też nie wyobrażam sobię w JAVIE, wykupiłeś pluginy od Kamcio96 (kastircore) i myślisz ze jak ty zrobisz serwer + skrypty, to tam będzie grało 22321332 osób (Doszły mnie słuchy że robisz Serwer)

Więc, twój komentarz w tym temacie nie jest potrzebny.

Opublikowano

@up
Ja nie znam javy? Aktualnie zajmuję się nią miesiąc. Plugin już napisałem, ze wsparciem API gildii już napisałem. Jeśli nie wierzysz to ss masz na pw.

xMysiaakk
                      Java, PHP

Opublikowano

@up

Ja nie znam javy? Aktualnie zajmuję się nią miesiąc. Plugin już napisałem, ze wsparciem API gildii już napisałem. Jeśli nie wierzysz to ss masz na pw.

o kurde niezly jestes jak od miesiaca sie zajmujesz java ...

Opublikowano

@AccountBanned,

ja nie patrzyłem na api bukkita odrazu. Miesiąc na javastart, a teraz tydzień dopiero api bukkita :>.

xMysiaakk
                      Java, PHP

Opublikowano

OMG po tak długim obcowaniu  z java chyba już wiesz wszystko ^_^, obstawiam ze osoby z mpc zwane gimbusami maja większą wiedzę niz ty po raptem chwili...

Zbieram jak większość +!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...