Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komedie z których będę miał bekę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio pytałem o horrory to teraz zapytam was o komedie :D Tak jak w tytule, znacie może jakieś BARDZO DOBRE (EW. DOBRE) komedie? Najbardziej mi chodzi o to bym przez cały film miał bekę :D Nie chcę takich komedii, gdzie ktoś powie raz coś śmiesznego przez cały film i koniec. Najlepiej bez cenzury i żeby nie zabrakło w nim scen akcji. Ciężko mi podać przykłady takich komedii bo te które kiedyś oglądałem to nie pamiętam ich tytułów. Mogę podać ew. ''Pierwszy raz'', ''Wieczny student'', ''Nie zadzieraj z fryzjerem''. Chodzi mi głównie o taki klimaty i ma to nie być polska komedia. Dzięki za propozycje! :)

Opublikowano

Witam!

Ostatnio pytałem o horrory to teraz zapytam was o komedie :D Tak jak w tytule, znacie może jakieś BARDZO DOBRE (EW. DOBRE) komedie? Najbardziej mi chodzi o to bym przez cały film miał bekę :D Nie chcę takich komedii, gdzie ktoś powie raz coś śmiesznego przez cały film i koniec. Najlepiej bez cenzury i żeby nie zabrakło w nim scen akcji. Ciężko mi podać przykłady takich komedii bo te które kiedyś oglądałem to nie pamiętam ich tytułów. Mogę podać ew. ''Pierwszy raz'', ''Wieczny student'', ''Nie zadzieraj z fryzjerem''. Chodzi mi głównie o taki klimaty i ma to nie być polska komedia. Dzięki za propozycje! :)

Wystarczy sobie przejrzeć MPCForum i poziom beki jest na top lel.

Opublikowano

Bezwstydny dziadek!!!! Film kręciny z ukrytej kamery ale są bardzo śmieszne momenty np. Pod koniec jak swojego wnuka przebrał za małą miss i brali udział w konkursie

wojownik024_gameplay.png

Pasjonat
Opublikowano

Może coś z ostatnich premier

Milion ways to die on west oglądałem przedwczoraj- zajebiste

Albo ten jump street była reklama może być spoko lub to z Zaciem Efronem sąsiedzi czy coś.

.

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...