Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spoleszczenie Grand Ages Rome

JJaykrafcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Jestem Posiadaczem Gry Grand Ages Rome i mam pytanie otóż szukałem spoleszczenia do gry Gran Ages Rome ale nie ma Jest tylko gra pl nie ma osobno spoleszczenia i przypadkiem natrafiłem na to:http://www.youtube.com/watch?v=Z7nfV3hNanc nie wiem z skąd on ma spoleszczenie a jestem tego pewny że gra aż tak się nie zmieniła dlatego proszę o pomoc i wszelkie informacje na temat spoleszczenia do tej gry z góry dzięki i miłego weekendu ;p.

76561198052875550.png

Jeżeli ci pomogłem to proszę o :D 

Opublikowano

Pewnie kupił wersję PL

i piszę się Spolszczenie

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Nie mogę zaprzeczyć, jednakże ciężko jest określić wagę i powagę tej długiej dywagacji na temat wiążący i szanujący poszczególne warstwy wyżej określone. Każdy kolejny pomysł jest wcześniej postrzegany jako bardzo znaczący i mający przewagę w późniejszym kontekście. Po tymże temacie nie można określić właściwej dla kontekstu oceny.

Polecam.

Piękna sygnatura.

Ze 300x za duża.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...