Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem wielki z.......

berbec_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey bo ja mam takie pytanie:

bo jak sa te stronki co sie zarabia w necie za klikanie reklam, to ja w to weszlem i juz niedlugo bede mial wyplate z tej stronki i ja nie mam 18lat i nei mam karty platniczej typu visa itp.

i ja w paypal nie podalemm karty platniczej jak zakladalem konto i jak bede mial ta wyplate to pojawi mi sie kasa tam na koncie ale niewiem czy bede mugl kupic silki?

jak bede mugl je kupic za pomoca tego paypalu bez karty?

Opublikowano

"weszlem " "mugl" to tak na marginesie

musisz zalozyc konto paypal.

Tak czy inaczej to ile dostaniesz ?

To jest nieoplacalne, lepiej isc do roboty na 1 dzien i sie zarobi wiecej niz na tje stronie przez miesiac.

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

Boze berbec ile ty masz lat? bledow wiecej niz wyrazow, te forum jest po to zeby ludzie mieli jakies pojecie o cheatach a nie po to zeby dzieci zakladaly 10 tematow dziennie z glupimi pytaniami nie dotyczacymi hackow

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Czy to jest forum o Botach/cheat'ach czy o pieprzony zarabianiu groszy przez nierobów?

berbeć idź zbieraj truskawki szybciej zarobisz. Zanim jednak wydasz kasę na silki kup sobie słownik:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...