Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Czy zadziała mi ghost i czy warto grać?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w coda nie grałem już kilka lat. Ostatnia część w jaką grałem to mw2. Czy opłaca się kupić ghosta? Czy jest to tylko jak się to mówi odgrzewany kotlet?

Druga sprawa jest taka, ze to jest moj pc:
CPU; CORE 2 DUO e6400 2,13Ghz@2,8GhZ  {mozna jeszcze podkrecic)

GPU:HD7770 1GB GIGABYTE WERSJA OC

RAM;4GB

SYSTEM; WIN 7 32bit

Da radę na tym pc odpalić ghosta w multi na full detalach w 1920x1080 multi po zmianie systemu na 64bitowy? Czy muszę zmienić proc + dokupić ram? 

Da się odpalić grę na 32 bitowym systemie?

Mam bf4, ale jakoś nie daje mi on takiej zabawy i nie wciaga tak jak wciagalo mw2 :<< 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Czy się opłaca na dzień dzisiejszy? Nie, gra mało ludzi, są cziterzy.

Co do pytania czy Ci pójdzie jest od tego odpowiedni temat, ale odpowiem już. Powinieneś komfortowo pograć na niskich w 1366x768 (HD)

http://www.mpcforum.pl/topic/1089006-nie-wiesz-czy-twoj-komputer-poradzi-sobie-z-dana-czescia-serii-napisz-tutaj/page-8

Jeśli mam grać na low w 1366x768 to chyba cos nie tak... Gra wygląda jak byle co i 0 optymalizacji. Jak sytuacja wyglada z bo2? Wydaje mi się, że ten ghost nawet nawet... nie widać tak dużo nawiązań do poprzednich serii. Opłaca się coś z tym codem kombinować czy to tylko takie byle co i lepiej w bfa pociskac?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Lepiej cisnąć w bfa :P

Ja czekam na jakiś sensowny gameplay z Advanced Warfare.

To przecież jest niemożliwe, cod zawsze bił rekordy w sprzedaży i grało w niego dużo ludzi. Ten Advanced Warfare to nastepna część? No a jak jest z innymi częściami coda?

Opublikowano

Te rekordy są przereklamowane, dużo ludzi w to gra ale na konsolach.

No ja mam konsole ps3 ;> Tylko nwm jak ten cod bedzie na mojej ps wygladal no i jeszcze nie bardzo potafię grać w fpsy na padzie. Mam tez bf4 na ps3.

Opublikowano

To przecież jest niemożliwe, cod zawsze bił rekordy w sprzedaży i grało w niego dużo ludzi. Ten Advanced Warfare to nastepna część? No a jak jest z innymi częściami coda?

Ta advanced warfare to jest następna cześć chyba 11.

Co do ghosta nie kupuj lepszy bo2 lub nawet mw3 ghost ma spore wymagania zobaczymy co będzie z advanced .

Jeśli chcesz zagrać ponownie w coda kup bo2 lub czekaj na adv.,.. , myślę że ten tytuł wypali ponieważ przypomina mw3 a to są chyba najlepsze części .

A co do ilości graczy to w bo2 pyka po 3.000 mp ghost tyle samo konsole lepiej

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

No a jak z tym ghostem na ps3? Ogólnie to chyba ghost mi się wydaje fajniejszy :) Z tego co pamiętam to w bo2 grałem na steamie jak był darmowy weekend i było takie sobie :* 

Opublikowano

Ghosts na PS3 chodzi w 30 fpsach, BO2 w 60. W ghoscie na PS3 max graczy na multi to 12 czyli 6 vs 6, gdzie mapy są duże. Pozatym jak Ci się multi w bo2 to zawsze jest świetny tryb zombie ;)

Opublikowano

Ghosts na PS3 chodzi w 30 fpsach, BO2 w 60. W ghoscie na PS3 max graczy na multi to 12 czyli 6 vs 6, gdzie mapy są duże. Pozatym jak Ci się multi w bo2 to zawsze jest świetny tryb zombie ;)

Jak są duże mapy to lipa, ja wolę szybką akcje. Ile graczy jest na ghoscie? No to co brać mw3 vs bo2? Które jest fajniejsze? Bardzo mi się to nie podoba, że w bo2 jest tak mało boni...Ogólnie wziąłbym ghosta ale 6 graczy na duzych mapach to raczej malo.

Opublikowano

Od kiedy w BO2 jest mało broni?

No w porównaniu np, do mw2 to jest bardzo mało. Jak sprawa wygląda w ghoscie?

Opublikowano

Odświeżam temat.

Opublikowano

Karabiny szturmowe:

1. SC-2010
  2. SA0-805
  3. AK-12
  4. FAD
  5. Remington R5
  6. MSBS
  7. Honey Badger
  8. ARX-160

Lekkie karabiny maszynowe:

1. Ameli
  2. M27-IAR
  3. LSAT
  4. Chain SAW

Pistolety maszynowe:

1. Bizon
  2. CBJ-MS
  3. Vector CRB
  4. Vepr
  5. K7
  6. MTAR-X

Strzelby:

1. Bulldog
  2. FP6
  3. MTS-255
  4. Tac 12

Karabiny snajperskie:

1. USR
  2. L1155
  3. Lynx
  4. VKS

Karabiny wyborowe:

1. IA2
  2. Mk 14 EBR
  3. MR-28
  4. SVU Dragunov

źródło gry - online.

Opublikowano

Dobra dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...