Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porównanie: Nowe/Stare Summoner's Rift

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest podobna do Doty.. i to raczej plus a nie minus, jednak jest też podobna do takiej innej moby.. zapomniałem nazwy, powiedzmy że mieszanka.

Mapka mi się podoba.. lepsza grafika(plus i minus, ja aż tak nie patrze na grafike ale trzeba przyznać że ładnie to wygląda).

Też duży plus bo stała się mroczniejsza ^.^ baron i smok wyglądają jak baron i smok..

Wcześniejszy smok to raczej taki tabaluga :D, a teraz wygląda o wiele lepiej.

Co do TT to wolałbym starą mapkę :D, była mroczniejsza + więszka, większa jungle, blue, red, smok(teraz mamy tak jakby barona więć raczej zmiana na plus).

Jakby ją trochę powiększyli(jungle) dali reda i blue to wtedy 3v3 byłoby o wiele lepsze, w sumie myśle że i tak coś kombinują bo mooby ulepszyli i to dużo..

w sumie dobrze ;) na TT się gra świniami, DMG a nie papierami które łatwo zabić.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

JA już tej mapki nie mogę się doczekać jest przepiękna. Wkońcu wszystko wyglada jak juz dawno wyglądać powinno bardziej mroczniej iwgl wiadomo kiedy będzie można mapę przetestować ?czy cus?

wilowo.jpg

Opublikowano

w grze world of tanks wprowadzili fajne rozwiązanie, że jak dawałeś minimum i niskie to miales starą grafike, a jak dawałeś średnie+ to już miałeś nową :)

chociaż nie wiem czy tu to by sie sprawdzilo bo hitboxy są inne

Opublikowano

Ciężko się będzie przyzwyczaić jednak nowa mapa zapowiada się genialnie. Może trochę zbyt mroczna jak na klimaty lola, ale i tak bardzo mi się podoba. Dobrze, że cały czas idą w kierunku rozwoju każdego aspektu gry. Najlepszy jest chyba smok z tymi swoimi animacjami.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...