Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porównanie: Nowe/Stare Summoner's Rift

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja zdecydowanie na plus. Klimat zajebisty. I nie pieprzyć, że podobne do Doty bo chyba w dote nie graliście -_-

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Ja dote widziałem i niektóre rzeczy są podobne ,ale nie wszystko. Mapa strasznie mi się podoba ale to zupełnie coś innego niż teraz.

Sprzedawca Dziadek Teemo [*]

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Moim zdaniem ta mapka jest zarąbista nie wiem o co ten płacz ;3 

Ten smok i baron po prostu mega <3  <3

minionek_5956.png

Opublikowano

Dobra, wszystko fajnie, tylko zwróćcie uwagę na to, że stare Summoners Rift oddawało klimat walk, było coś, a ta jest bardziej ... nie wiem nawet, jak ją określić. Muszą się tylko postarać o FPS'y, bo mogą być z tym problemy, ale podobno ma to wszystko być idealnie zoptymalizowane. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

taaaaa. mapa jest zajebista w chuj, a ten smok  :rolleyes:  Cudo. Jest ten mrok i to mi się podoba :]  Teraz tylko fps i jedziemy z tematem :) Ja jak najbardziej czekam.

Opublikowano

Kurde, ten nowy Baron wygląda jakby go z Starcraft 2 wyciągnęli :D

Podoba mi się nowa mapka ^^ Teraz tylko czekać, aż to cudo zostanie wprowadzone na główne serwery

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Boze... A ja placze poniewaz League of Legends to ma byc gra Fantasy a ci robia jakies 'Dotowe' Zmiany ktore totalnie nie pasuja do LoL'a. Takie cos to na Pbe na sprobe i wypierdalac z tym, na dodatek jeszcze Fps'y, teraz sa problemy a jeszcze chca cos robic.

Ma zostac jak jest, nie wyjdzie to na dobre :/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bardzo ładna mapa :)

Czekam tylko na wprowadzenie i jedziem z graniem :D

Opublikowano

Nie podoba mi się - dlaczego? Klimat doty, grałem w dote długo, za mrocznie, tekstury postaci nie pasują do mapy, co prawda podoba mi się drake czy baron, ale jednak nie mapa. 

Niektóre rzeczy powinny pozostać na swoim miejscu.

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Mmm... te tekstury, te Barony i te smoki <3 Miód malina :D Nie mogę się doczekać kiedy nowe Summoners Rift będzie live ;)

Co do prawdopodobnego spadku FPSuf... mam to gdzieś, nie mam wooden pc, niech więc wprowadzają :D

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Nie podoba mi się - dlaczego? Klimat doty, grałem w dote długo, za mrocznie, tekstury postaci nie pasują do mapy, co prawda podoba mi się drake czy baron, ale jednak nie mapa. 

Niektóre rzeczy powinny pozostać na swoim miejscu.

Z tą dużą wiedźmą ( teraz jakąś żaba ) przesadzili xD.

Nie zbyt potwory mi się podobają nie licząc ( dragon,baron,minions ).

47990292595971448862.png

Opublikowano

Myślę, że nawet jak wejdzie nowa mapa to dopiero w dużym patchu sezonu 5, na początku oczywiście będzie pełno bugów, mogliby sobie odpuścić to, powinni ogarnąć póki co serwery i inne, nawet przystosować wygląd postaci do tej mapy (tak, tak wiem, że od wszystkiego jest inna ekipa).

tsundere_signature_by_notmi-d59jat8.png

Opublikowano

Troche sie obawiam, że modele postaci np Garen czy Mecha Kha Zix wpasują się w ten klimat. Co prawda to dopiero 3-4 letnia gra i dopiero ewoluuje w coś fajnego ale zawsze powinniśmy się cieszyć ze zmian. Nie wiem po co te marudzenie.

Opublikowano

Boze... A ja placze poniewaz League of Legends to ma byc gra Fantasy a ci robia jakies 'Dotowe' Zmiany ktore totalnie nie pasuja do LoL'a. Takie cos to na Pbe na sprobe i wypierdalac z tym, na dodatek jeszcze Fps'y, teraz sa problemy a jeszcze chca cos robic.

Najlepiej było by gdyby wgl od początku wydania gry nic nie zmienili, wtedy polskie cebulactwo było by zadowolone. Teraz mapa jest monotonna i drewniana. Po tym będzie żywa, ciekawa. Poza tym gdyby tego nie zrobili to prędzej czy później konkurencja zjadła by lola bo porównaj grafe z heroes of the storm a lol.

Mapa zajebista, oby jak najszybciej wprowadzili ją.

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

Powiem tak jak lubicie ta gre to powinniście się cieszyć dzięki takim rzeczom ta gra będzie dłużej grywalne i nie odejdzie dużo graczy po kilku latach.

Teraz może jeszcze aktualne SR trzyma poziom ale za kilka lat z tą grafiką by się skończyło.

Mi się podoba. 

Zawsze wołałem grafike z doty ale jednak mechanika bardziej mi się podobała. 

A jak teraz będą podobne teksturki to zajebiście.

Opublikowano

HAHAHAHAHAAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAH. Teraz śmiechłem, chcesz mi powiedzieć, że Dota to nie fantasy? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Serio. Pisali nawet o tym, że dopóki nie będzie działała ta mapa jak na starych kompach, to nie wpuszczą tego na live serwery. Czytać plx.

Opublikowano

Jesli masz cebulackiego kompa to masz problemy, proste, logiczne. Ja na kompie 5 letnim, z grafą za 100zl i prockiem za 30, w lolu stale 40 fps na srednich, więc nie widze problemu. Obecnie przerzucilem sie na cos mocniejszego, ale to nie jest wazne. 

@topic

Sama mapa jest zajebista poprostu. Szczególnie podoba mi się ten smok. Zastanawia mnie tylko czy jak on będzie "siedział na skale" to czy będzie można go od tyłu zobaczyć, czy tylko model będzie na skale, a będzie można go fizycznie zaatakować na środku koła, tak jak jest teraz? Mam nadzieje, ze zrobią to jak należy, bo mapa naprawde super sie wydaje.

Opublikowano

Troche sie obawiam, że modele postaci np Garen czy Mecha Kha Zix wpasują się w ten klimat. Co prawda to dopiero 3-4 letnia gra i dopiero ewoluuje w coś fajnego ale zawsze powinniśmy się cieszyć ze zmian. Nie wiem po co te marudzenie.

popatrz na siona ;_;

Mnie się podoba! Przy okazji, czy wcześniej Twisted Treeline nie zostało odświeżone?

było, patch elise

Opublikowano

Jesli masz cebulackiego kompa to masz problemy, proste, logiczne. Ja na kompie 5 letnim, z grafą za 100zl i prockiem za 30, w lolu stale 40 fps na srednich, więc nie widze problemu. Obecnie przerzucilem sie na cos mocniejszego, ale to nie jest wazne. 

@topic

Sama mapa jest zajebista poprostu. Szczególnie podoba mi się ten smok. Zastanawia mnie tylko czy jak on będzie "siedział na skale" to czy będzie można go od tyłu zobaczyć, czy tylko model będzie na skale, a będzie można go fizycznie zaatakować na środku koła, tak jak jest teraz? Mam nadzieje, ze zrobią to jak należy, bo mapa naprawde super sie wydaje.

Jak dragon np. pojawi się w 30 minute to pare sekund wcześniej już się pojawi z animacją z którą zleci ze skały na ziemie.

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Czytałem na stronie NA LoL'a w komentarzach wypowiedzi RIOT'erów i powiem że cieszę się ze zmiany na naszym Rifcie. Coś świeżego zawsze może się przydać. Mówią że wraz ze zmianą potworów w jungli zmieni się nazwa itemów do jungli itp. itd. Pisali też że za kilka dni wprowadzą na PBE zrobionego rifta do testów. Czekam, bo co innego mi zostaje. Co do animacji wchodzenia tak jak kolega wyżej piszę jak np. smok miałby się pojawić 6:00 to animacja zaczyna się 5:58 i 6:00 smok jest tj "do zrobienia" :) Tak samo z wszystkimi potworami z animacją. Jednym słowem animacja jest tylko przy respawnie.

EDIT//

Jeszcze jedna rzecz, dużo ludzi mówi że ściągnięte z DOTY, i tu hehe wchodzi taki moment, w którym musimy pomyśleć, czy riot miał jakieś pole do popisu? Poprawili tekstury, animacje itp, co miała wcześniej dota, więc chcąc czy nie chcąc, musieliby się upodobnić do "konkurującej" gry.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...