Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xenobot - Targeting

Settler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się ustawić tak aby targetował wszystkie moby jakie napotka (tak jak jest to możliwe w elfbocie po przez wpisanie w liste mobów, które ma targetować "other") czy trzeba powpisywać po kolei każdą nazwę moba?

Edit:

Jeszcze jeden problem mi się pojawił a już nie chcę robić następnego tematu, nie moge wczytać zapisanych ustawień. Wyskakuje "Error code 0x0"

Opublikowano

Da się ustawić tak aby targetował wszystkie moby jakie napotka (tak jak jest to możliwe w elfbocie po przez wpisanie w liste mobów, które ma targetować "other") czy trzeba powpisywać po kolei każdą nazwę moba?

Edit:

Jeszcze jeden problem mi się pojawił a już nie chcę robić następnego tematu, nie moge wczytać zapisanych ustawień. Wyskakuje "Error code 0x0"

Co do pierwszego pytanka nie jestem pewny więc nie udziele odpowiedzi ale co do zapisywania danych spróbuj nie zmieniać nazwy tylko zostaw settings 1 czy co tam jest ;d

7138509900_1434192442.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...