Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam 75-80 lvl Body na metinie 2 Pl na Phobosie. Nie mam nic eq , juz zbieralem troche w poniedzialek bede mial ok. 32kk. Wiem ze to mało , ale jak je rozdać i jakie minimalne eq zrobić , żeby potem jakoś poszło. WIadomo jak sie ruszy z miejsca to pojdzie se na metki/bossy/atlantyde i kasa pojdzie. Ale wlasnie trzeba mięc to eq poczatkowe. CO proponujecie , ja myśle nad:

Boga Smoków +7 (Sam wsadze KD +3)

Nimfe +6

Magnetyk/Partyzana +6/7

Zelak +7/8

Butki/Naszyjnik + 1000 hp

Ebony +7

Branze (właśnie jaką branzee;p , mysle nad srebrna +7/8 lub jakąś z bonem +1000 hp np. kryształową czy z niebiańskich łez.)

:D

Opublikowano

Witam , mam 75-80 lvl Body na metinie 2 Pl na Phobosie. Nie mam nic eq , juz zbieralem troche w poniedzialek bede mial ok. 32kk. Wiem ze to mało , ale jak je rozdać i jakie minimalne eq zrobić , żeby potem jakoś poszło. WIadomo jak sie ruszy z miejsca to pojdzie se na metki/bossy/atlantyde i kasa pojdzie. Ale wlasnie trzeba mięc to eq poczatkowe. CO proponujecie , ja myśle nad:

Boga Smoków +7 (Sam wsadze KD +3)

Nimfe +6

Magnetyk/Partyzana +6/7

Zelak +7/8

Butki/Naszyjnik + 1000 hp

Ebony +7

Branze (właśnie jaką branzee;p , mysle nad srebrna +7/8 lub jakąś z bonem +1000 hp np. kryształową czy z niebiańskich łez.)

:D

i to jest dobre na początek ^^

potem tylko latać na metki w nocy i zarobisz ;]

Opublikowano

Kiedys gralem na phobosie ;p jaki nick? Mozesz kupic srebrna +8 albo sam zrob sobie na +8 ;p taniej wyjdzie ;D Pochodz po m1 i popytaj 20 lvli czy nie maja bransy (kupisz za 10k)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

a ja proponuję nie logować się narazie na konto tylko zrobic 2 chary 25 lvl i idziesz koło nakajimy (w shinsoo ładnie respią się joh-hwany , jak-to). Robisz eq takie zeby na opcji eficiency nie dedła Ci postac oczywiscie bodziaka robisz i po nocce dajmy 10h masz okolo 30 kawałkow kamienia na kazdym charze :). Sprzedajesz z tego z 20 sztuk i kupujesz za to ebo +4 . Wstajesz rano i ulepszasz (mi mniej pali z rana srednio z 20 sztuk +4 na +5 pali 4) w jednym dniu robisz do max +6 na drugi dzien na +7 probujesz .Pózniej odstawiasz na FB zeby miec za co ulepszyc na +8 na ząbki kase jakoś załatwisz bo czesto na joh-hwanach dropią jeszcze itemy z bonami zapomnialem dodac (ja dla bufa dropłem +12 inta dzwonek i naszyjni 1.5k pz). Na +8 powinieneś mieć gdzies 5-8 sztuk na drugi dzien idziesz do gildijnego i ulepszasz napewno z 2 pary wejda :) Ja tak na Candi się dorobiłem ale oddałem konto koledze ponieważ uświadomiłem sobie że Metin2PL to zjadacz mózgu i pieniedzy .Wybrałem privy Pl nie dla mnie ^.^ . Podsumuję lepsze od FB bardziej opłacalne i nie zapomnij (jeśli skorzystarz z mojego mini tutka)dac sobie nicku np. hdw2Jd4we wtedy noobki nie zgłaszają do gmów bo srają na "chińskie exp-boty".Sry za byki jak i pisownię (długie zdania :P).

Daj -

Opublikowano

wbij na expbocie 3 postacie +30 i zostaw na nocki na tych postaciach fishbota :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

@ Up kiedy ty grales w metina?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

@szczep222 mylisz się wedka jest od 30 lvl a moj sposób jest jak dla mnie najbardziej opłacalny z jakich odkryłem :)

Opublikowano

szczep222 kiedy ostatnio w metka grałeś 3 lata temu ?

tera sa 23 serwy i wedki od 30 ;P

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Pasjonat
Opublikowano

Sposób na drop kk jest dosc prosty ale na fb tez spoko bo po 1 expiac postacie do 30 to ci poleci pewnie kilka fanych itemkow np. mi 2 x naszyjnik 1,5k pz na zaprzysiezonych i kilka innnych itemkow z bonami a potem zostaiwsz na noc fb i nie wiem bo ja otwierlam 65 malz i byla tylko 1 baila perla wiec nie wiem czy sie opyla otwierac ale jak bedziesz miec perly to stalll bedziesz mugl ulebszyc puzniej.

Opublikowano

Nie lepiej Stal ulepszac w DT ?? Myślę, że pomysł Autora jest najepszy jak i ziom-a9999 :) Uzbieraj więcej kasy na FB i kup całe EQ +9 wiem, że to długo zajmie ale satysfakcja bedzię większa...

Opublikowano

Ale co on zrobi z samym Boga +9? Lepiej niech kupi to co mowi tylko radze Ci zrobic samemu branze srebrna, ebo i zelaka :) Czesto wchodza :) ebo do +4 kowal m1 potem +5 gildyjny +6 w m1 +7 gildyjny :) wychodzi jakies 500-600 k liczac KK za 250k, a mozna sprzedawac po 1,7-2kk :) Ja tak zarabialem na S8 i w 1 dzien z 4kk mialem +15, ale kilka par ebo nie weszlo :( ale zadko pali :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...