Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gracz z * miał opa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłeś zrobić ty błąd sprawdź notatnik op i zobacz kto tam na op na wszelki wypadek usuń wszystkich zostaw swój nick. Musisz mieć plugin authme lub inny aby nikt nie wchodził na twoje konto.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nie ten gracz nawet nie miał mojego nicku tylko miał jakiś *Zezol a w administracji nie było takiej osoby więc jakie pytania? :D

Opublikowano

Nie wykluczam tego że mógł być to jaki hacker. A masz wgrane plugin do rejestracji. Jak nie to mógł wejść na twoje konto jak cie nie było i sobie ustawić

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Możliwe że masz paczuszkę od tego kolesia i poprostu robiąc ją wpisał sobie all premission 

Opublikowano

Moim znaniem wszedł na twoje konto <tam gdzie masz op> nie musiał się logować wpisał tylko /op nick i wyszedł po czym wszedł na swoje konto tam gdzie dał sobie op.

WYMIEŃ PLUGIN NA /register /login

Zawsze jak widzę biedny serwer to próbuje takie coś zrobić udało mi się 2 razy serwery padły... I nikt ich niewidział

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ludzie jeżeli dał by se Op`a to po ch*j mu w nicku *? pewnie jakiś bug pluginu od logowania. Albo samego serwera. Dodaj do zablokowanych znaków w nicku tą * i będzie po sprawie

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...