Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się cos mu zleci, to to zrobi. Szkoda twojej klawiatury xD (Wiesz o co chodzi :D) Zobaczymy jak potoczy się nasza współpraca.

Opublikowano

Dzięki za polecania.

nie polecam, największe nieudolne ścierwo w mt2 i to w dodatku pyskaty gimbus, chcesz być wyjeba** ? śmiało pisz z gimbusem :)

Wiesz Multi ale to ty okradałeś ludzi.

xxx

Opublikowano

Polecam , Aska zna się na tym co robi .. Raz trafił na nieudolną osobę przy projekcie mowa o Fluorine, tego mu współczuje . Ale co mogę więcej ,  Asek profesjonalista .

Opublikowano

Dostalem okolo 30 Wiadomosci na pw .

Nie odpowiadam na :

Siema

jestes

mam propozycje

napisz na gg.

Dziekuje za polecania.

Jezeli cos potrzebujecie prosze o dokladne informacje

-Co wam potrzeba

-Czas realizcji

-Wynagrodzenie

Jezeli chodzi o dojscie do team musicie mnie przekonac ,poniewaz mam bardzo duzych podobnyvh ofert.

-Kto jest w team

-Typ serwera

-Moje obowiazki

-Czas realizacji

Czekam jeszcze na 2 wiadomosci sensowe.

xxx

Opublikowano

Dzięki za polecania.

Wiesz Multi ale to ty okradałeś ludzi.

okradałem ludzi ? dowody proszę  xD

jeszcze raz nie polecam wam tej ''osoby''  -.-

m1jO9Go.png

Opublikowano

nie polecam tej osoby. rzuca się że każdy kogoś okradł/oszukał ale dowodów brak.. wiem że to wina tego MPC bo tutaj plotki rozprzestrzeniają się szybciej niż gdziekolwiek.

Opublikowano

nie polecam tej osoby. rzuca się że każdy kogoś okradł/oszukał ale dowodów brak.. wiem że to wina tego MPC bo tutaj plotki rozprzestrzeniają się szybciej niż gdziekolwiek.

a ja polecam, nie polecasz bo?

Bo napisał że multi kogoś okardl?

Żaden powód, dla mnie to żałosne, liczy sie to co robi a nie ile ma lat czy jakie ma stosunki z kimś.

Opublikowano

Widac ze trzymasz z Multim.

Twoja opinia nie specjalnie mnie obchodzi poniewaz trzymasz z osoba ktora nie lubie.

xxx

Opublikowano

okradałem ludzi ? dowody proszę  xD

Potwierdzam, złodziej pierdolony, wrzuciłbym screeny z gg ale zaraz spłacze się do jakiegoś moda któremu wcześniej odwiedził odbyt i będę musiał robić nowe konto :(

@top

Asek to jakiś tam znajomy harnaśka, czyli bym się zastanowił nad współpracą.

Opublikowano

Współpracował z wieloma osobami, pracował nad wieloma projektami. Nie znam, natomiast widzę, że zna się na rzeczy. Przeglądając posty widać, że osoba jest na poziomie.

Polecam i życzę wielu propozycji. 

Opublikowano

Potwierdzam, złodziej pierdolony, wrzuciłbym screeny z gg ale zaraz spłacze się do jakiegoś moda któremu wcześniej odwiedził odbyt i będę musiał robić nowe konto :(

@top

Asek to jakiś tam znajomy harnaśka, czyli bym się zastanowił nad współpracą.

Byly harnas mnie wyjebal na Aslanie wiec juz z nim nie trzymam.

xxx

Opublikowano

Nie polecam, moze i coś umie, ale jak dostanie dostęp do navi juz odpalonego serwera to wali dumpa account i opierdala graczy ze steama i serwerow typu ravia :)

Opublikowano

Nie polecam, moze i coś umie, ale jak dostanie dostęp do navi juz odpalonego serwera to wali dumpa account i opierdala graczy ze steama i serwerow typu ravia :)

Potwierdzam.

Wszystko się zgadza.

xxx

Opublikowano

Gdybym miał wybierać pomiędzy wszystkimi oferującymi modelami 3D to skorzystałbym z usług: @mark13 i @TreeN. A jeżeli użytkownik 2xUP piszę prawdę to nie polecam :) + Twoje posty wieją dziecinadą :)

logo.png

Opublikowano

Gdybym miał wybierać pomiędzy wszystkimi oferującymi modelami 3D to skorzystałbym z usług: @mark13 i @TreeN. A jeżeli użytkownik 2xUP piszę prawdę to nie polecam :) + Twoje posty wieją dziecinadą :)

Wiesz nie każdemu się chce rozpisywać.

Ja tylko troszkę się znam oni są Profesjonalistami.

Po co mam kłamać Jeżeli i tak wszystko wyjdzie na jaw.

xxx

Opublikowano

Wiesz nie każdemu się chce rozpisywać.

Ja tylko troszkę się znam oni są Profesjonalistami.

Po co mam kłamać Jeżeli i tak wszystko wyjdzie na jaw.

Ty sie znasz na exportowaniu modeli, co jest dziecinadą i można wyexportować model 3D za pomocą trzech programów, jeżeli ktoś ogarnia.

Nie porównuj go do TreeNa, bo treen chociaż stara się coś swojego robić a nie podpierdalać z innych gier lub for.

Opublikowano

Ja osobiście polecam, nie miałem żadnych problemów przy współpracy z Askiem.

Mogę tylko polecić :)

Opublikowano

Nie wiem o co ta spina ze strony niektórych ludzi, dobrze wykonuje swoją robote, nie oszukuje i wszystko oddaje w terminach.

Wszystko w terminach? Dobre sobie.

Na czym polega jego robota? Na wgraniu nie swoich modeli do klienta?

Powtórzę jeszcze raz.

Jeżeli jest to już gotowy projekt który wystartował nie dawać mu passów do MySQL, bo wasi gracze zaczną automatycznie narzekać na strate kont :)

Opublikowano

Wszystko w terminach? Dobre sobie.

Na czym polega jego robota? Na wgraniu nie swoich modeli do klienta?

Powtórzę jeszcze raz.

Jeżeli jest to już gotowy projekt który wystartował nie dawać mu passów do MySQL, bo wasi gracze zaczną automatycznie narzekać na strate kont :)

Masz 100% rację.

Tylko po co mi passy do mysql jak nie dochodzę do team

czekam jak wbijesz do mojego 2 postu

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...