Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Reklamowanie serwerów

DzinX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry detox ale musze to powiedziec... jestes jebniety na mozg wiem ze tobie za duza ilosc tematow nie pasuje ale teraz to odjebales taka maniane jakiej swiat nie widzial \= moglbys zrobic subforum publikacje serwerow a nie topic kurwa !!

w 99% przypadkow ktos chce dopisac cos pod serwerem czyli np. nie dziala ci cos tam masz zbugowane cos tam a teraz jak to zrobi ? o.0 nie mam slow...

@i z gory dziekuje za bana za kilka slow prawdy o twojej boskiej wyobrazni... zrob PODFORUM ! anie temat...

Nie będziesz mi mówił, co mam robić. Możecie dyskutować o serwerach na ich stronach, lub powiedzieć że coś nie działa developerowi na PM.

Pozdrawiam,

Detox.

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

ja bym sie zgodzil z dzinx ale nie w 100% bo zgodze sie ze troche slaby ten pomysl z tym miejscem - jak pisali kazdy temat osobno wg mnie bylo lepiej

kazdy mogl sie odezwac i potem nie bedzie pytan typu "do jakiego gm z jakiego priva to mowiles?"

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano
sorry detox ale musze to powiedziec... jestes jebniety na mozg wiem ze tobie za duza ilosc tematow nie pasuje ale teraz to odjebales taka maniane jakiej swiat nie widzial \= moglbys zrobic subforum publikacje serwerow a nie topic kurwa !!

w 99% przypadkow ktos chce dopisac cos pod serwerem czyli np. nie dziala ci cos tam masz zbugowane cos tam a teraz jak to zrobi ? o.0 nie mam slow...

@i z gory dziekuje za bana za kilka slow prawdy o twojej boskiej wyobrazni... zrob PODFORUM ! anie temat...

Zgadzam się z DzinXem lepiej sub forum zrobic, tak to będzie ogromny spam.

• Dodaj nową pozycję...