Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elf Bot Pomoc

Kiszony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prosbe poniewaz nigdy nie uzywalem elf bota i nie idzie mi to za dobrze czy moze mi ktos wyjasnic co zrobic zeby:

a) bot atakowal potworki

B) zbieral loota (i co gdzie wpisac zeby zbieral np golda)

c) jak ustawic zeby chodzil gdzies tam?

Za pomoc bedzie 5* z gory thx

Opublikowano

Omfg , ja bym proponowal przeczytac jaki kolwiek poradnik znaleziony w googlach .

a) Elfbot >targeting>i po lewej wpisujesz name potworka i obok ustawiasz jak go ma bic

B) zeby zbieral itemki musisz uzyskac ich id jak je masz to po prawej w cavebot masz taka tabelke co ma lootowac , i np klikasz na ,,new one,, czy cos takiego po prawej a nizej ma byc wpisane tak iditemu e/g nazwa , dla przykladu 03031 e gold , e - zbiera itemki do plecaka , g wywala na ziemie

b)zeby chodzil gdzies tam to musisz zrobic waypointsy wchodzisz w cavebot i po lewej masz tabelke z waypointsami , teraz pusta ale mozesz je zrobic klikajac obok tej tabelki na node , albo stand i biegasz po respie i klikasz jeden z tych , jak przejdziesz caly resp to po prawej nacisnij start waypoints

5* sie nalezy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...