Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony/zarabianie

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś strony (uczciwe) na których można zarobić prawdziwe pieniądze? Nawet drobne pieniądze.

Ja znam tylko coś w stylu ad.fly czy coś takiego.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jest mnóstwo takich stron. Napisz o jaki sposób zarabiania ci chodzi, ile chcesz zarobić i w jakim czasie. Wtedy łatwiej ci bedzie cos doradzic.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jakieś nieduże pieniądze w ciągu tygodnia lub dwóch, wykonalne na jakiejś stronie? Lub dłuższy czas, tylko sęk w tym że ja nie znam żadnych stron do zarabiania.

Sposób zarobku to nie wiem, bo nie znam się na tym.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Powiem ci tyle jest dużo takich stron i prawie każda po miesiącu jej działalności staje się ona nie wypłacalna. Jeśli chcesz zarobić pieniążki idź coś pozbierać np. Truskawki a zarobisz więcej niż na tych stronach. Tym bardziej ze na truskawkach ma 100% pewność że ci zapłacą ^^ To tylko moja opinia.

Opublikowano

@up

Jak się nie potrafi rozpoznać nieuczciwej strony to tak właśnie jest.

@top

Możesz spróbować z PPA. Polega to na tym, że wrzucasz plik na hosting, a jak ktoś chce go pobrać to musi wypełnić oferte, zazwyczaj płatną. Za każde pobranie dostajesz średnio po kilka dolarów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Właśnie czytam o PPA i na początku ciężko jest podobno.

A co sądzicie o shorte? Czyli skracanie linków i za 1000 wejść dostaje się ponad 2 dolary w Anglii, opłacalne?

A no i czy shorte.st jest uczciwe, bo nie chce się przejechać na tym.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Dobrze trafiłeś, wypłaciłem 14 maja z shorte.st 16 dolców, teraz mam 40$ na kolejna wyplate. Stawki są lepsze niż myślisz bo za 1k wejsc z polski jest teraz 2.61$ , dla anglii - 2.27$ , usa-aż 3,97$.

Dodatkowo jest jeszcze serwis typu adf.ly , bc.vc tam stawki sa ok 3$/1k z polski wiec mozesz zrobic link shorte>skip ad>bc.vc wtedy zarobisz wiecej. 

Grunt to pomysł na ,,nisze,, czyli coś co zaciekawi kogoś :) 

Opublikowano

Możesz spróbować z PPA. Polega to na tym, że wrzucasz plik na hosting, a jak ktoś chce go pobrać to musi wypełnić oferte, zazwyczaj płatną. Za każde pobranie dostajesz średnio po kilka dolarów.

Kilka dolarów za jedno pobranie? Gdyby tak było, to wszyscy siedzieliby na dupie i tworzyli "oferty" PPA.

PPD moim zdaniem jest lepszą opcją, chyba łatwiej jest się dorobić (nie próbowałem PPA). Tylko, żeby zarobić jakąś większą kwotę musisz posiadać konto shell (do szybkiego uploadu plików).

ㅈㅈ.

Opublikowano

Czy na PPA da radę szybko zarobić? Zanim wypromuję niszę za nic co.. to trochę minie.. 

Jak dla nowicjusza to PPA nie polecam, chodź sam na tym zarabiam.

Może Subskrybcje SMS ?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Kilka dolarów za jedno pobranie? Gdyby tak było, to wszyscy siedzieliby na dupie i tworzyli "oferty" PPA.

PPD moim zdaniem jest lepszą opcją, chyba łatwiej jest się dorobić (nie próbowałem PPA). Tylko, żeby zarobić jakąś większą kwotę musisz posiadać konto shell (do szybkiego uploadu plików).

Człowieku... ludzie tam zarabiają po 600zł dziennie ;x 

Pobierze ktoś z Francji i masz 15$

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Człowieku... ludzie tam zarabiają po 600zł dziennie ;x 

Pobierze ktoś z Francji i masz 15$

Tylko to jest Autopilot i dobrze wypromowana nisza...

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Tylko to jest Autopilot i dobrze wypromowana nisza...

Ameryki to nie odkryłeś pisząc, że dobrze wypromowana nisza.. Po prostu napisałem użytkownikowi, że można tyle zarabiać

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Słabo mi idzie z tym skracaniem linków i tak dalej, bo nie ma kto w nie klikać za bardzo.

PPA, myślicie, że początkujący da tam radę? Zero doświadczenia.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...