Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wszystko gra?

Manio356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam pytanko odnośnie zestawu czy wszystko gra.

post-755019-0-58217900-1401978562_thumb.png

1. Czy ten monitor jest dobry? Chyba że jest coś lepszego w tej cenie (350 max.) i nie większy niż 19.5c

2. Zasilacz jest ok czy może lepszy będzie SillentiumPC Deus M1 550W? Czy ten TT ma wystarczające zabezpieczenia na zasilacz (najczęstsze problemy).

3. Jaka jest różnica wydajnościowa pomiędzy MSI GTX760 a MSI GTX660 / R9 270X. Cenowa odrobinę jest a jak w FPS mniej więcej?

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up 

A to jest jakaś stara płyta czy co?
Jak będzie można zaktualizować BIOS?

Znasz może jakąś dobrą płytę główną w zbliżonej cenie aby nie było problemów?

Opublikowano

Chodzi o to, że to procesor haswell refresh a płyta przystosowana dla haswell'ów ;)

Jak sie nie chcesz bawić to za 10zł mniej masz i5 4440, bo w tej cenia dla tego procka nic nie ma

1378331621-U719057.png

Opublikowano

@up

A jest jakaś widoczna różnica pomiędzy tym 4460 a 4440?

I jesteś w stanie się wypowiedzieć co do różnicy pomiędzy MSI GTX760 a MSI GTX660/R9 270X?

Opublikowano

Jest kilka klatek, w tej cenie radzę przy 760 zostać.

Refreshe mają odrobinę wyższe taktowania, a aktualizacja BIOS-u to nic trudnego ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

Spoko.

A moglibyście jak znacie podać jakąś "cichą" myszkę ?

Chodzi mi aby przy naciskaniu głównie lewego i prawego guzika nie było głośnego kliknięcia. Potrzebuję taką ponieważ mam zamiar zacząć znowu nagrywać.

Myślałem nad:

http://sklep.hard-pc.pl/p7061,mysz-a4tech-bloody-v7-komplet-metalowych-slizgaczy.html

@edit:

Przeglądałem sobie YT i znalazłem taką recenzję. Jest tam R9 270 i patrząc w testach gier np. Metro LL, Crysis3, BF4 wypadła ona chyba całkiem ciekawie na ultra/wysokich.

Patrząc jest tam lepszy procek i płyta główna. I pewnie na tym bym się przejechał jakbym ją kupił i nie osiągnął tego co na testach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...